Adana'da engelli milli sporcuya tekerlekli sandalye hediyesi

Adana

Adana'da engelli milli sporcuya tekerlekli sandalye hediyesi

ADANA (AA) - Adana'da hayirsever bir is adami, bilek güresinde Türkiye, Avrupa ve dünya sampiyonluklari yasayan, spor hayatina atletizmde devam etme karari alan engelli milli sporcu Fatih Kamuz'a (22) tekerlekli sandalye desteginde bulundu.

Is adami Mustafa Arslan, kentteki fabrikasindaki törende, tekerlekli sandalye hediye ettigi Kamuz'a sponsor oldugunu söyledi.

Gazetecilere açiklamada bulunan Arslan, bütün is adamlarinin sporculara destek olmasi gerektigini belirterek, "Sporcularimiza destek, bizi maddi açidan zorlamaz ancak onlara çok büyük fayda saglar. Herkes kendi ilindeki basarili sporculara destek olmali. Fatih kardesimiz olimpiyatlara katilana kadar yaninda olacagim." diye konustu.

Kamuz da en iyi sekilde olimpiyatlara hazirlanip sampiyon olmayi hedefledigini vurgulayarak, "Ülkemizi en iyi sekilde temsil edecegim. Bilek güresine ara verdim ve spor hayatima para atletizmde devam etmek istedim. Onda da hedefim olimpiyat sampiyonlugu. Pandemi süreci biter bitmez Türkiye sampiyonasi var, ondan sonra da olimpiyatlara hazirlanacagiz." ifadelerini kullandi.



Yurt Dünya 12.06.2020 17:30:31 0

İlginizi Çekebilir

1

KKTC'nin 5. Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Mersin ve Adana'da temaslarda bulundu

2

Osmaniye'de bebek emekleme yarışması düzenlendi

3

Mersin Milletvekili Hasan Ufuk Çakır'dan CHP'den istifasına ilişkin açıklama:

4

Adana'da kayıp olarak aranan zihinsel engelli kişi dere kıyısında ölü bulundu

5

Hatay'da tamirhanedeki otobüste çıkan yangın söndürüldü

6

Samandağ'da motosikletin yayaya çarptığı kazada 2 kişi yaralandı

7

"Geleceğimizi Yazan Genç Yürekler" projesi kapsamında gençler Phaselis Antik Kenti'ni gezdi

8

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Kurum'dan Yüzyılın Konut Projesi'ne ilişkin açıklama: (2)

9

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Kurum'dan Yüzyılın Konut Projesi'ne ilişkin açıklama: (1)

10

Memur-Sen Genel Başkanı Yalçın Burdur'da konuştu: