Adana'da market çalışanının darbedildiği anlar güvenlik kamerasınca kaydedildi

Adana

Adana'da market çalışanının darbedildiği anlar güvenlik kamerasınca kaydedildi

ADANA - Adana'nın merkez Çukurova ilçesinde market çalışanının müşteri tarafından darbedildiği anlar, güvenlik kamerasınca görüntülendi.

100. Yıl Mahallesi'nde dayısının marketinde çalışan A.Ç. (15), cep telefonu uygulaması üzerinden gelen sipariş üzerine bir müşteriye marul götürdü.

Siparişin teslim edilmesinin ardından iddiaya göre müşteri, iş yerini telefonla arayarak ürünü beğenmediğini belirtti.

Daha sonra markete gelen müşteri Koray K, siparişi getiren A.Ç'yi darbetti. Olay anı, iş yerinin güvenlik kamerasınca kaydedildi.

Yeğenini hastaneye götürerek darp raporu alan iş yeri sahibi Ramazan Gündeş, daha sonra 100. Yıl Şehit Rüştü Bayram Polis Merkezi Amirliğine giderek Koray K'den şikayetçi oldu.

Ramazan Gündeş, gazetecilere, berberde bulunduğu sırada iş yerine gelen siparişi yeğeninin götürdüğünü söyledi.

Müşterinin, ürünü beğenmediği gerekçesiyle yeğenini darbettiğini öne süren Gündeş, "Gerçekten çok üzücü bir durum. Böyle bir şeyin yaşanmasından inanın hiç mutlu değiliz ama geldi başımıza. Ben bu konunun sonuna kadar takipçisi olacağım." diye konuştu.



Yurt Dünya 9.08.2025 11:45:09 0

İlginizi Çekebilir

1

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Hatay'da ziyaretlerde bulundu

2

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremlerden etkilenen Hatay, 2027'de tamamen yenilenmiş altyapıya kavuşacak

3

IC İçtaş İnşaat King Khalid Uluslararası Havalimanı terminallerinin yapımını tamamladı

4

Hatay'da minibüsle çarpışan motosikletin sürücüsü yaralandı

5

Beyaz örtü içinde Salda Gölü manzaralı kayak keyfi

6

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Deprem, vefat, tedavi zorluklarını sporla aştı, milli takımla gururlandı

7

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremde 14 sporcusunu kaybeden İstiklalspor, sahadaki başarısıyla kente umut oluyor

8

Kolon kanserinde düzenli tarama erken tanı için belirleyici rol oynuyor

9

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremzede aşçı, kendisini hayata bağlayan AFAD arama kurtarma ekibiyle buluştu

10

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Kahramanmaraş'ın yeniden inşasında depremzede mimar ve mühendisler de yer aldı