Adana'da, morgda cenaze bekleyen çiftin otomobilindeki külçe altınlar çalındı

Adana

Adana'da, morgda cenaze bekleyen çiftin otomobilindeki külçe altınlar çalındı

ADANA (AA) - Adana'da, hayatini kaybeden yakinlarinin cenazesini almak için morgda bekleyen çiftin otomobillerinde biraktiklari 574 gram külçe altini çaldigi gerekçesiyle yakalanan 3 zanli tutuklandi.

Ankara'da ikamet eden Emre Ç. (39), hayatini kaybeden kayinvalidesi Çigdem Ülgener'in cenazesini teslim almak için esi Aysegül Ç. (38) ile Adana'ya geldi.

Çift, evlerinde güvende olmayacagini düsünerek yanlarina aldigi 574 gram külçe altini, hastaneye geldiklerinde çantayla otomobillerinin bagajinda birakip cenazenin bulundugu morga gitti.

Bir süre sonra araçlarinin yanina dönen çift, otomobillerinin sol arka camin kirik oldugunu ve bagajdaki altinlarinin çalindigini fark etti.

Çiftin durumu bildirmesi üzerine Asayis Sube Müdürlügü Hirsizlik Büro Amirligi ekipleri olayla ilgili arastirma baslatti.

Bölgedeki yaklasik 100 güvenlik kamerasi görüntüsünü inceleyen ekipler, çiftin otoyolda mola verdikleri andan itibaren 31 HC 012 plakali otomobildeki üç süpheli tarafindan takibe alindigini belirledi.

Ekipler, görüntülerden zanlilarin Tuncay A. (33), Onur Ç. (24) ve Suat K. (21) oldugunu tespit etti.

Tuncay A. merkez Sariçam ilçesi Gültepe Mahallesi'nde, Onur Ç. Mersin'de, Suat K. ise Hatay'da yakalandi. Tuncay A'nin evinde bulunan 75 bin liraya da el konuldu.

- Zanlilar tutuklandi

Süphelilerin, güvenlik kamerasi görüntülerindeki kisilerin kendileri oldugunu kabul ettigi ancak hirsizlik olayiyla ilgilerinin bulunmadigini öne sürdükleri ögrenildi.

Adana Emniyet Müdürlügündeki islemlerin ardindan adliyeye sevk edilen 3 zanli, çikarildiklari nöbetçi sulh ceza hakimligince tutuklandi.

Güvenlik kamerasina yansiyan görüntüde, çiftin araçlarini hastanenin açik otoparkina birakmasi, bir süre sonra süphelilerin de otomobille buraya gelmesi, daha sonra ellerinde çantayla bölgeden uzaklasmalari yer aliyor.



Yurt Dünya 21.10.2020 10:45:55 0

İlginizi Çekebilir

1

Kahramanmaraş'ta sağanak etkili oldu

2

Hatay'da kadınların yaptığı süt reçeli sofraları süslüyor

3

Pozantı Belediye Başkanlığı Koşusu'nu jokeyliğini Halis Karataş'ın yaptığı "Kocaefe" kazandı

4

Kepez'e hayvan barınağı yapılacak

5

Bakan Kurum'dan Hatay ziyaretine ilişkin paylaşım:

6

Türk kültürüne ait motifler, Hasan ustanın 29 yıllık emeğine ilham veriyor

7

Adana'da uyuşturucu operasyonunda yakalanan şüpheli tutuklandı

8

Türkiye'den yurt dışına sebzede en çok domates, salatalık ve biber tohumu gönderiliyor

9

Yapay zekayla oluşturulan sahte hasar görselleri, aynı teknolojiyle çözümleniyor

10

Bucak'ta emekli resim öğretmeni elektrik trafolarını süslüyor