Adana'da, morgda cenaze bekleyen çiftin otomobilindeki külçe altınlar çalındı

Adana

Adana'da, morgda cenaze bekleyen çiftin otomobilindeki külçe altınlar çalındı

ADANA (AA) - Adana'da, hayatini kaybeden yakinlarinin cenazesini almak için morgda bekleyen çiftin otomobillerinde biraktiklari 574 gram külçe altini çaldigi gerekçesiyle yakalanan 3 zanli tutuklandi.

Ankara'da ikamet eden Emre Ç. (39), hayatini kaybeden kayinvalidesi Çigdem Ülgener'in cenazesini teslim almak için esi Aysegül Ç. (38) ile Adana'ya geldi.

Çift, evlerinde güvende olmayacagini düsünerek yanlarina aldigi 574 gram külçe altini, hastaneye geldiklerinde çantayla otomobillerinin bagajinda birakip cenazenin bulundugu morga gitti.

Bir süre sonra araçlarinin yanina dönen çift, otomobillerinin sol arka camin kirik oldugunu ve bagajdaki altinlarinin çalindigini fark etti.

Çiftin durumu bildirmesi üzerine Asayis Sube Müdürlügü Hirsizlik Büro Amirligi ekipleri olayla ilgili arastirma baslatti.

Bölgedeki yaklasik 100 güvenlik kamerasi görüntüsünü inceleyen ekipler, çiftin otoyolda mola verdikleri andan itibaren 31 HC 012 plakali otomobildeki üç süpheli tarafindan takibe alindigini belirledi.

Ekipler, görüntülerden zanlilarin Tuncay A. (33), Onur Ç. (24) ve Suat K. (21) oldugunu tespit etti.

Tuncay A. merkez Sariçam ilçesi Gültepe Mahallesi'nde, Onur Ç. Mersin'de, Suat K. ise Hatay'da yakalandi. Tuncay A'nin evinde bulunan 75 bin liraya da el konuldu.

- Zanlilar tutuklandi

Süphelilerin, güvenlik kamerasi görüntülerindeki kisilerin kendileri oldugunu kabul ettigi ancak hirsizlik olayiyla ilgilerinin bulunmadigini öne sürdükleri ögrenildi.

Adana Emniyet Müdürlügündeki islemlerin ardindan adliyeye sevk edilen 3 zanli, çikarildiklari nöbetçi sulh ceza hakimligince tutuklandi.

Güvenlik kamerasina yansiyan görüntüde, çiftin araçlarini hastanenin açik otoparkina birakmasi, bir süre sonra süphelilerin de otomobille buraya gelmesi, daha sonra ellerinde çantayla bölgeden uzaklasmalari yer aliyor.



Yurt Dünya 21.10.2020 10:45:55 0

İlginizi Çekebilir

1

Yolcu gemisi "L'austral" Alanya Limanı'na demirledi

2

Hatay'da Gençlik Festivali'nde şarkıcı Berkay konser verdi

3

Adana'da kavgada iki kişi yaralandı

4

Antalya'da fener alayı ve konser düzenlendi

5

Adana, Hatay ve Mersin'de 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinliklerle kutlandı

6

İskenderun'da "En İyi Kaynağı Ben Yaparım" yarışması düzenlendi

7

Kahramanmaraş'ta doktora bıçaklı saldırı girişimi güvenlik kamerasında

8

Burdur'da amatör futbol maçında arbede çıktı

9

Antalya'da Karacaören şenlikleri kapsamında motosiklet yarışları düzenlendi

10

Alanya'da otel lojmanında çıkan yangında 9 kişi dumandan etkilendi