Adana'da polis toplu taşıma araçlarında maske denetimi yaptı

Adana

Adana'da polis toplu taşıma araçlarında maske denetimi yaptı

ADANA (AA) - Adana'da, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsaminda toplu tasima araçlarinda maske denetimi gerçeklestirildi.

Il Emniyet Müdürlügü Trafik Tescil ve Denetleme Sube Müdürlügü ekipleri, maske takma zorunlulugu bulunan kentin bir çok noktasinda uygulama yapti.

Toplu tasima araçlarinda dezenfektan, sosyal mesafeli oturma düzeni ve maske kullanimini denetleyen ekipler, taksileri de tek tek kontrol etti.

Ekipler, toplu tasima araçlarina binerek, sürücü ve yolculara Kovid-19 tedbirlerini anlatti, uyarilarda bulundu.

Yaklasik 2 saat süren uygulamada, 451 araç ve araçtaki 3 bin 608 kisi kontrol edildi. Kontrollerde, 30 kisiye maske takmamaktan, 2 sürücüye seyir halindeyken cep telefonuyla konusmaktan, bir kisiye emniyet kemeri takmamaktan, 3 araca muayene bulunamamasi ve 2 kisiye yetersiz belgeden para ceza verildi.

Polis ekipleri, yolda maskesiz yürüyen vatandaslara da uyarilarda bulundu.



Yurt Dünya 4.08.2020 11:30:16 0

İlginizi Çekebilir

1

AFAD Başkanı Pehlivan, Kahramanmaraş'ta incelemelerde bulundu

2

Osmaniye Asri Mezarlık’ta Korkunç İnfaz: 2 Ölü

3

KKTC'nin 5. Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Mersin ve Adana'da temaslarda bulundu

4

Osmaniye'de bebek emekleme yarışması düzenlendi

5

Mersin Milletvekili Hasan Ufuk Çakır'dan CHP'den istifasına ilişkin açıklama:

6

Adana'da kayıp olarak aranan zihinsel engelli kişi dere kıyısında ölü bulundu

7

Hatay'da tamirhanedeki otobüste çıkan yangın söndürüldü

8

Samandağ'da motosikletin yayaya çarptığı kazada 2 kişi yaralandı

9

"Geleceğimizi Yazan Genç Yürekler" projesi kapsamında gençler Phaselis Antik Kenti'ni gezdi

10

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Kurum'dan Yüzyılın Konut Projesi'ne ilişkin açıklama: (2)