Adana'da polisten "gürültüsüz, huzurlu ve stressiz bir şehir" için korna denetimi

Adana

Adana'da polisten "gürültüsüz, huzurlu ve stressiz bir şehir" için korna denetimi

ADANA (AA) - Adana'da polis ekipleri, "gürültüsüz, huzurlu ve stressiz bir sehir" için korna denetimi gerçeklestirdi.

Il Emniyet Müdürü Dogan Inci, istenmeyen olay ve davranislarin yasanmasinin önlenmesi ve "gürültüsüz, huzurlu ve stressiz bir sehir" için kent genelinde denetim gerçeklestirilmesi talimatini verdi.

Trafik Denetleme ile Toplum Destekli Polislik Sube müdürlükleri ekipleri, sehrin birçok noktasinda gerçeklestirdikleri denetimlerde sürücülere, korna çalmanin acemi sürücüleri strese sokarak kaza yapmalarina yol açabilecegini ve yayalari da zor durumda birakabilecegini anlatti.

Gürültü ve strese yol açan gereksiz korna çalinmasinin önlenmesi için egitim ve denetimlerin araliksiz devam edecegi bildirildi.



Yurt Dünya 12.07.2020 11:38:11 0

İlginizi Çekebilir

1

Kocaelispor-Antalyaspor maçının ardından

2

Kocaelispor-Antalyaspor maçının ardından

3

Antalya'da "1. Yara Bakım Sempozyumu" gerçekleştirildi

4

Kahramanmaraş'ta "Türk Halk Müziği" konseri düzenlendi

5

Futbol: Trendyol Süper Lig

6

Isparta'da uyuşturucu operasyonunda yakalanan zanlı tutuklandı

7

Hatay'da Milli Mücadele'de ilk kurşunun atılışının 107. yıl dönümü kutlandı

8

KKTC'nin 5. Cumhurbaşkanı Ersin Tatar Mersin'de temaslarını sürdürdü

9

Kahramanmaraş'ta uyuşturucu operasyonunda yakalanan şüpheli tutuklandı

10

Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ, Antalya'da temaslarda bulundu