Adana'da üzerlerinde AK-47 piyade tüfeği bulunan iki şüpheliden biri yakalandı

Adana

Adana'da üzerlerinde AK-47 piyade tüfeği bulunan iki şüpheliden biri yakalandı

ADANA - Adana'da bir iş yerine AK-47 piyade tüfeğiyle saldırı düzenleyeceği değerlendirilen iki şüpheliden biri kovalamaca sonucu yakalandı.

Alınan bilgiye göre, merkez Çukurova ilçesi Güzelyalı Mahallesi'nde devriye görevi yapan bekçiler, plakasız motosikletteki kasklı iki şüpheliden birinin elinde AK-47 piyade tüfeğini fark etti.

Bekçilerin "dur" ikazında bulunduğu şüpheliler, motosikleti bırakarak ara sokaklara kaçtı. Telsiz anonslarıyla durumun bildirilmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

Apartmanların bahçelerinde ve park halindeki araçların çevresinde arama yapan ekipler, bir şüpheliyi ağaç altında saklanırken yakaladı.

Şüphelilere ait olduğu belirlenen AK-47 piyade tüfeği ise bir sitenin bahçesinde atılmış halde bulundu.

Gözaltına alınan şüpheli, Fatih Polis Merkezi Amirliği'ne götürüldü.

Olay Yeri İnceleme ve Kimlik Tespit Şube Müdürlüğü ekipleri, tüfek ve motosiklet üzerinde inceleme yaptı.

Şüphelilerin bir iş yerine silahlı saldırı düzenleyeceğini değerlendiren ekipler, kaçan kişiyi yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.



Yurt Dünya 14.09.2023 07:02:23 0

İlginizi Çekebilir

1

Kırıkhan ilçesinde 148 uyuşturucu hap ele geçirildi

2

İskenderun'da mazgal ve tahliye kanalları atıklardan arındırıldı

3

Hatay'da gazete çıkaran liseliler mürekkep kokusunu okul sıralarında deneyimliyor

4

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özkan, öğrenci topluluk başkanlarıyla buluştu

5

Mersin'de içine su karıştırılmış 3 bin 650 bidon ayçiçeği yağı ele geçirildi

6

Mersin'de sahte TOKİ başvurusu ilanıyla dolandırıcılık iddiasına 5 tutuklama

7

Kamu hastaneleri tüm kriz ve afet senaryolarına karşı hazırlanıyor

8

Antalya'da acil durumlarda hastane verimliliğinin sürdürülmesine yönelik düzenlenen eğitim tamamlandı

9

Antalya'da hububat sektörü için 20 bin tonluk depo yapılacak

10

Üniversite öğrencileri, performans ödüllü İHA projelerini birincilik hedefiyle geliştiriyor