Tarih: 22.05.2020 10:41

Adana'da Vefa Sosyal Destek Grubundan 7 bin 500 aileye bayram yardımı

Facebook Twitter Linked-in

ADANA (AA) - Adana'da Vefa Sosyal Destek Grubu tarafindan Ramazan Bayrami öncesi ihtiyaç sahibi 7 bin 500 aileye gida kolisi ve bayramlik kiyafet yardimi yapildi.

Valilik koordinesinde merkez Yüregir ilçesindeki Atakent Mahallesi Kapali Semt Pazari’nda toplanan ekipler, tirla kente getirilen gida kolilerini ve kiyafetleri, Yüregir Belediyesine ait araçlara yükleyerek ihtiyaç sahiplerine ulastirmak üzere hareket etti.

"Bayram öncesi evlerimiz bayram olsun" sloganiyla yola çikan ekipler, tüm yardimlari, daha önceden tespit ettikleri ihtiyaç sahibi ailelere ulastirdi.

Temel mutfak ihtiyaçlarinin yani sira çocuklara yönelik gidalar ve bayramliklarin bulundugu kolileri ailelere tek tek teslim eden ekipler, ihtiyaç sahipleriyle bir süre sohbet ederek Ramazan Bayrami'ni kutladi.

Yüregir Sosyal Yardimlasma ve Dayanisma Vakfi Müdürü Öznür Çalhan, gazetecilere yaptigi açiklamada, Vefa Sosyal Destek Grubunun 7 gün 24 saat hizmete devam ettigini belirtti.

Ramazan boyunca 90 bin haneye ulastiklarini anlatan Çalhan, "Günlük 2 bin 500 kisinin sicak yemek ihtiyacini karsiliyoruz. Bayram öncesi 7 bin 500 aileye gida yardimi ve bayramliklarini ulastiriyoruz. Mesai kavrami gözetmeden çalismalarimizi sürdürüyoruz." dedi.

Gida kolisini ve çocuklarinin bayramliklarini alan iki çocuk annesi Elif Akyüz de yardimlardan duydugu memnuniyeti dile getirerek, yetkililere tesekkür etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —