Adana'daki orman yangınına müdahale devam ediyor

Adana

Adana'daki orman yangınına müdahale devam ediyor

ADANA (AA) - Adana'nin Pozanti ilçesindeki ormanlik alanda çikan yangina ekiplerin müdahalesi devam ediyor.

Eskikonacik Mahallesi Kaleboynu mevkisindeki dün ögle saatlerinde henüz belirlenemeyen nedenle çikan yangina, Adana Orman Bölge Müdürlügü, Adana Büyüksehir Belediyesi ile çevre illerin itfaiyelerinin de aralarinda bulundugu kalabalik bir ekip tarafindan müdahale ediliyor.

Yangin söndürmede aksam saatlerine kadar 6 helikopter ve iki uçak kullanildi. Havanin karamasiyla havadan müdahale ara verilen çalismada 53 arazöz, 18 su tanki, 400 personel ve çok sayida is makinesiyle ekiplerin müdahalesi sürüyor.

Orman Bölge Müdürü Mahmut Yilmaz da Belemedik Mahallesi'ndeki tabiat parki civarinda kurulan koordinasyon merkezinden ekiplerin müdahalesini yönlendiriyor.

Devam eden yangina ekipler karadan müdahale ediyor.






Yurt Dünya 10.09.2020 01:07:54 0

İlginizi Çekebilir

1

Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ, Antalya'da basın toplantısı düzenledi

2

NetWork Puffer Dış Giyim Koleksiyonu'nu tanıttı

3

Akbank, CDP'de üç alanda "A" notuyla dünyadaki sürdürülebilirlik liderleri arasında yer aldı

4

Oyun temelli öğrenme çocuklarda problem çözme yeteneğini geliştiriyor

5

Finike'de "Yerli Malı Haftası" kapsamında kermes düzenlendi

6

Adana'da seyir halindeki otomobilde çıkan yangın söndürüldü

7

Akdeniz ilçesinde ağır hasarlı müstakil ev kontrollü yıkıldı

8

Antalya'da akarsu yatağından izinsiz kum alınmasına müdahale edildi

9

Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz ıspanak hasadına katıldı

10

Garanti BBVA, Startup Weekend'de yer aldı