Adanaspor-Erzurumspor FK maçının ardından

Adanaspor-Erzurumspor FK maçının ardından

Adanaspor-Erzurumspor FK maçının ardından

ADANA - Trendyol 1. Lig'in 34. haftasında konuk ettiği Erzurumspor FK'ye 3-0 yenilen Adanaspor'da teknik direktör Hakan Keleş, "Düzeltmeye çalıştık ama gücümüz bu kadardı, yetmedi. İnşallah bir an önce camia olarak toparlanırız." dedi.

Keleş, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, maçı kaybettikleri için çok üzüntülü olduklarını söyledi.

Geldiklerin günden beri takımı toparlamaya çalıştıklarını belirten Keleş, şunları kaydetti:

"İyi bir seri yakalamıştık ama Bandırmaspor maçından sonra sıkıntılar ve problemler büyüdü. Bir türlü problemleri aşamadık. Oyuncuların moral motivasyonu da iyi olmadığından dolayı bu maçta da sıkıntılar yaşadık. Sorunlar gitgide büyüdü. Düzeltmeye çalıştık ama gücümüz bu kadardı, yetmedi. Çok fazla söyleyecek bir şey yok. İnşallah bir an önce camia olarak toparlanırız."


- Erzurumspor FK cephesi

Erzurumspor FK Yardımcı Antrenörü Yusuf Randa ise kendileri adına çok kritik bir viraj olduğunu belirtti.

Duran toplarda en çok gol atan takımlar arasında yer aldıklarını ifade eden Randa, "Önümüzdeki iki takım puan kaybı yaşamıştı. İlk üçü yakalayabilmek ve aşağıdaki takımlardan kopabilmek adına çok önemli bir müsabakaydı. Kazandığımız için mutluyuz. İlk yarıda maçı bitirebilirdik. Ön alanda daha etkin olabilirdik. Ama kazandığımız için mutluyuz. Galibiyetimizi Hakan hocaya ve taraftarımıza armağan ediyorum." diye konuştu.



Spor 15.04.2025 00:15:15 0

İlginizi Çekebilir

1

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Bayraktar, BOTAŞ Dörtyol Terminali'nde konuştu:

2

Gülnar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Zeynel Nar yeniden görevine seçildi

3

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Enkazdan 117 saat sonra kurtarılan Zeliha, öğretmenlik hayaline protez bacakla ilerliyor

4

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremlerde hasar gören Kahramanmaraş'taki altyapı sil baştan yapılıyor

5

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Sağlıkçı olarak geldiği deprem bölgesine 21 kütüphane, 135 bin kitap kazandırdı

6

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Hatay'da depremden sonra inşa edilen hastanede 2 yılda 73 bin ameliyat gerçekleştirildi

7

Türk savunma sanayisi 2026 yılında da hız kesmeyecek

8

Adana'da bıçaklı kavgada 1 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı

9

Hatay'da istinat duvarının çökmesi 6 araçta hasara yol açtı

10

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır, Kahramanmaraş'ta anahtar teslim töreninde konuştu: