Adıyaman Üniversites’inde yüz yüze eğitim başladı

Adıyaman Üniversites’inde yüz yüze eğitim başladı

Adıyaman Üniversites’inde yüz yüze eğitim başladı

Adıyaman Üniversitesi’nde HES kodu ve aşı kartı sorgulaması yapılarak 2021-2022 yüz yüze eğitim-öğretim dönemi başladı.
Sabah saatlerinde kampüs alanı içerisine girmek isteyen öğrencilere, COVID-19 tedbirleri kapsamında HES kodu sorgulaması yapılırken aşı olmaları konusunda uyarılarda bulunuldu.
Üniversite girişinde görevlendirilen ekip tarafından kampüs alanı içerisine girmek isteyen öğrencilerin HES kodu sorgulaması yapılarak içeriye alındı.
Bir buçuk yıl aradan sonra kampüs girişinde öğrencileri karşılayan Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Turgut, aşı olmayan öğrencilere aşı olmaları konusunda tavsiyelerde bulundu.
HES kodu ve aşı sorgulamasıyla öğrencileri kampüs alanına aldıklarını belirten Rektör Prof. Dr. Mehmet Turgut, “Üniversitemiz bugün hayırlısıyla açıldı. Öğrencilerimizi HES kodu ve aşı kartı sorgulamasıyla kampüse alıyoruz. HES koduna göre aşıları yapılmamış öğrencilerimizi yan tarafta kurduğumuz aşı polikliniğinde aşı yapmaları için yönlendiriyoruz. Gördüğünüz gibi aşı yapmak için öğrencilerimiz bekliyor. Bütün sınıflara ve kampüs alanlarına HES kodu sorgulamasıyla almak istiyoruz ve insanları aşı olmaya böylelikle yönlendirmek istiyoruz. Yeni eğitim-öğretim yılının hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Evlatlarımızın ve tüm personelimizin yeni eğitim-öğretim yılını sağlıkla geçirmelerini diliyorum” dedi.


Güncel 13.09.2021 14:03:59 0

İlginizi Çekebilir

1

Kahramanmaraş'ta lise öğrencilerine Sahil Güvenlik Komutanlığı tanıtıldı

2

Burgan Bank, Great Place to Work Sertifikası'nın sahibi oldu

3

Borusan Otomotiv sektörel dönüşümü değerlendirdi

4

Osmaniye'de Genç Erkekler Basketbol İl Birinciliği müsabakaları yapıldı

5

Mut ilçesinde öğrencilere Togg'un T10X modeli tanıtıldı

6

Okul sporları Kick boks müsabakaları yoğun katılım

7

Mersin'de Akdeniz Belediyesince yenilenen parka şehidin adı verildi

8

Osmaniye'de 122 üreticiye ekipman desteğinde bulunuldu

9

Hatay’da toprağa gömülü halde bulunan 10 yaşındaki çocuğun tedavisi sürüyor

10

Osmaniye’de 122 üreticiye 3,3 milyon liralık ekipman desteği