Adıyaman’da kurulan Balıkesir Çarşısı’ndaki dükkanlar depremzedelere teslim edildi

Adıyaman’da kurulan Balıkesir Çarşısı’ndaki dükkanlar depremzedelere teslim edildi

Adıyaman’da kurulan Balıkesir Çarşısı’ndaki dükkanlar depremzedelere teslim edildi

Balıkesir Valiliği ve Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından deprem bölgesi Adıyaman’da depremzede esnaflar için çarşı kuruldu.
Gölbaşı Caddesi’nde Adıyaman Lisesi’nin bulunduğu alanda yapılan betonarme 86 iş yeri, 6 Şubat depreminde iş yerleri ağır hasar alan ya da yıkılan esnaflara teslim edildi. Balıkesir Valiliği ve Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan iş yerlerinin anahtarları, Adıyaman Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanlığı tarafından alınan talepler çerçevesinde noter huzurunda çekilen kura ile teslim edildi.
Vatandaşlar, diş kliniğinden veteriner hekime, beyaz eşya bayisinden mobilya mağazasına kadar birçok meslek grubunun yer alacağı Balıkesir Çarşısı’nın hayırlara vesile olmasını diledi. Teslim aldıkları iş yeri için emeği geçen herkese teşekkür ettiklerini dile getiren esnaflar, "Büyük bir afet yaşadık ve bu afetten dolayı iş yerlerimiz ağır hasar gördü, kimi esnafımızın ise iş yerleri yıkıldı. Aylardır işsiz güçsüz bir şekilde duruyorduk. Şimdi bizlere burayı teslim ettiler, oldukça mutlu olduk. Umarız aynı afetleri bir daha yaşamayız. Bu çarşımızda kimin emeği geçmiş ise teşekkür ediyorum” dediler.


Güncel 18.05.2023 14:57:06 0

İlginizi Çekebilir

1

Mersin'de hasta taşıyan ambulansla cipin karıştığı kazada 3'ü sağlık çalışanı 5 kişi yaralandı

2

Hatayspor, Taylan Özgün'ü transfer etti

3

Adana'da şehit polis memuru Mustafa Akgül'ün ailesine ev hediye edildi

4

Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesinden 225 öğrenciye uygulamalı eğitim

5

İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Bilal Erdoğan, Antalya'da TGSP'nin eğitim programında konuştu:

6

Burdur'da otomobille çarpışan motosikletteki 2 kişi yaralandı

7

Antalya'da düzenlenen "TGSP Gençlik Liderliği Eğitim Programı" etkinliklerle sürdü

8

Antalyaspor, Fatih Karagümrük maçının hazırlıklarına devam etti

9

Kepez'de sağanak sonrası bozulan yollar onarıldı

10

CHP Genel Başkanı Özel, Hatay ziyaretinde konuştu: