ADÜ hastane yolu vatandaşı bezdiriyor

ADÜ hastane yolu vatandaşı bezdiriyor

ADÜ hastane yolu vatandaşı bezdiriyor

Birinci derece deprem kuşağında yer alan Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Uygulama ve Araştırma Hastanesi’ne alternatif yol yapılması için harekete geçilirken, mevcut yol ise vatandaşların hastaneye ulaşımında zorluk çıkarıyor.

Üniversite merkez kampüs içerisinde yer alan ve her gün binlerce insanın kullandığı Uygulama ve Araştırma Hastanesi için harekete geçildi. Deprem kuşağında yer alan Aydın’da yaşanabilecek muhtemel bir deprem anında hastaneye çıkan yolun zarar görmesi halinde, kolay ulaşımın sağlanması amacıyla alternatif ikinci bir yol yapılması için araştırmaların başladığı öğrenildi. Projenin şu an çalışma aşamasında olduğu öğrenilirken henüz yol güzergahının netlik kazanmadığı belirtildi.

"Mevcut yolun iyileştirilmesini istiyorlar"
Ayrıca mevcut yolun iyileştirilmesi konusunda da çalışmaların devam ettiği bildirildi. ADÜ Varyant yolunu kullanan vatandaşlar, yolda oluşan tahribatlar nedeniyle zorluk yaşadıklarını, yolun bir an önce yapılmasını istedikleri ifade ederek, üniversite yetkililerini göreve davet ettiler.


Yurt Dünya 25.04.2023 10:25:49 0

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye'de devrilen yolcu otobüsündeki 3 kişi yaralandı

2

Osmaniyeli yargıçların görev yapacakları yeni yerleri belli oldu

3

Kadınlar Salon Hokeyi Süper Lig maçları Alanya'da başladı

4

Mısır yüklü kamyon devrildi, 1 yaralı

5

Osmaniye’de yolcu otobüsü devrildi, 3 yaralı

6

Osmaniye'deki uluslararası yarı maratona "21 Aralık en uzun gece" ayarı

7

Antalya'da park halindeki otomobile hafif ticari aracın çarpması sonucu 2 kişi yaralandı

8

Isparta'da dağlık alanda ölü bulunan çoban toprağa verildi

9

Hatay'da kayıp olarak aranan yabancı uyruklu çocuk gömüldüğü topraktan yaralı çıkarıldı

10

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi