AEV’de başkan değişmedi

AEV’de başkan değişmedi

AEV’de başkan değişmedi

Afyon Eğitim Vakfı’nda mevcut başkan Hüsnü Serteser yeniden seçildi. İstanbul AFSİAD Başkanı Hüseyin Çelik de AEV yönetimine seçildi.
Afyon Eğitim Vakfı’nın 34. Olağan Genel Kurulu, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası’nın ev sahipliğinde, Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı’nın katılımıyla gerçekleştirildi. Genel kurulda mevcut başkan Hüsnü Serteser, üst üste üçüncü kez AEV yönetim kurulu başkanı seçildi. Serteser ile birlikte İl Genel Meclisi Başkanı Burhanettin Çoban da üst üste üçüncü kez AEV ikinci başkanı olarak seçildi. Ayrıca İstanbul AFSİAD Başkanı Hüseyin Çelik de AEV yönetimine seçildi.
AEV’de yönetim ve denetim kurulu; Hüsnü Serteser, Burhanettin Çoban, A. Salim Pancar, Adnan Demirel, Metin İplikçioğlu, Yavuz Kocaşaban, Hüseyin Çelik’ten oluştu.


Güncel 30.05.2022 16:06:25 0
Anahtar Kelimeler: aev’de başkan değişmedi

İlginizi Çekebilir

1

Türkoğlu Kaymakamı Mercan ve Belediye Başkanı Karaca, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

2

Antalya'da iki gündür kayıp çocuk için arama çalışması başlatıldı

3

GÜNCELLEME - Mersin'de silahla kuyumcuyu soyan zanlı yakalandı

4

Antalya'da hafif ticari araçla çarpışan motosikletin sürücüsü öldü

5

Adana'da göl kıyısındaki kaçak yapıların yıkımı sürüyor

6

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Uzun, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

7

ATB Başkanı Çandır'dan sel ve hortumun tarım alanlarına verdiği zarara ilişkin açıklama

8

Antalya'da evde sağlık ekipleri 120 bin hayata dokundu

9

Ispartalı yazar Silleli, 61 yıldır biriktirdiği binlerce kitabı hediye ediyor

10

Antalya'da bir kişi aracında ölü bulundu