AFAD’dan Vali Gürel’e Deprem Haftası ziyareti

AFAD’dan Vali Gürel’e Deprem Haftası ziyareti

AFAD’dan Vali Gürel’e Deprem Haftası ziyareti

İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürü Dr. Gazanfer Erbay, kurum personeli ve afet gönüllülerinden oluşan heyet Karabük Valisi Fuat Gürel’i ziyaret etti.
Vali Fuat Gürel, 1-7 Mart tarihleri arasında kutlanan Deprem Haftası etkinlikleri kapsamında İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürü Dr. Gazanfer Erbay, kurum personeli ve Afet Gönüllülerinden oluşan heyeti makamında kabul etti. Deprem Haftası etkinlikleri kapsamında kentte bir dizi etkinlikler düzenleyeceklerini ifade eden AFAD Müdürü Erbay, vatandaşların deprem ve afetler konusunda farkındalığının artırılmasını sağlamak amacıyla çalışmalar ve eğitim faaliyetleri yürüttüklerini söyledi.
Deprem ve afetler konusunda toplumsal farkındalığın önemine işaret eden Vali Fuat Gürel, afetlere her zaman hazırlıklı olmanın önemine dikkat çekerek, hafta boyu yapılacak etkinliklerin vatandaşlara afet bilinci ve duyarlılığı kazandırmasını diledi.


Güncel 1.03.2022 14:03:15 0

İlginizi Çekebilir

1

KKTC'nin 5. Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Mersin ve Adana'da temaslarda bulundu

2

Osmaniye'de bebek emekleme yarışması düzenlendi

3

Mersin Milletvekili Hasan Ufuk Çakır'dan CHP'den istifasına ilişkin açıklama:

4

Adana'da kayıp olarak aranan zihinsel engelli kişi dere kıyısında ölü bulundu

5

Hatay'da tamirhanedeki otobüste çıkan yangın söndürüldü

6

Samandağ'da motosikletin yayaya çarptığı kazada 2 kişi yaralandı

7

"Geleceğimizi Yazan Genç Yürekler" projesi kapsamında gençler Phaselis Antik Kenti'ni gezdi

8

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Kurum'dan Yüzyılın Konut Projesi'ne ilişkin açıklama: (2)

9

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Kurum'dan Yüzyılın Konut Projesi'ne ilişkin açıklama: (1)

10

Memur-Sen Genel Başkanı Yalçın Burdur'da konuştu: