Afşin ilçesinde "Rehberlik ve Araştırma Merkezi" açılacak

Afşin ilçesinde

Afşin ilçesinde "Rehberlik ve Araştırma Merkezi" açılacak

KAHRAMANMARAŞ - 6 Şubat depremlerinden etkilenen Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesinde Rehberlik ve Araştırma Merkezi (RAM) açılacak.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Kaba, önümüzdeki ay hizmete girmesi planlanan merkezde incelemelerde bulundu.

Kaba, RAM'ın eğitim-öğretim kurumlarındaki rehberlik ve psikolojik danışma hizmetlerinin etkin şekilde yürütülmesi amacıyla faaliyet göstereceğini söyledi.

6 Şubat depremleri sonrası vatandaşlarda görülebilen psikolojik danışma ihtiyacını da karşılayacağını belirten Kaba, "Rehberlik ve Araştırma Merkezi Afşin ilçesinde iki yönüyle faaliyet gösterecek. Birincisi rehberlik ve psikolojik danışma hizmetleri, ikincisi özel eğitim hizmetleri verecek. Yaşadığımız büyük depremler sonrası bizlerde birçok vatandaşlarımızda görülebilen psikolojik danışma ihtiyaçlarına cevap verecek." diye konuştu.



Bölgeden 19.01.2024 17:06:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Futbol: Trendyol 1. Lig

2

Karsan, ILO ve Borçelik işbirliğiyle meslek liselerindeki kız öğrencileri iş hayatına hazırlayacak

3

Hatay'da "Desenlerde Çoğalan Kültürel Hafıza ve Dayanışma Projesi" etkinliği düzenlendi

4

CHP Genel Başkan Yardımcısı Zeybek, Muhittin Böcek'i cezaevinde ziyaret etti

5

ÜNLÜ & Co Kadın Teknoloji Girişimcileri Akademisi yeni dönemine başladı

6

"Elmacı Dede" Hatay'dan aldığı mandalinaları Mehmetçiğe ulaştıracak

7

Osmaniye’nin Toprakkale ilçesinde trafik kazası: 6 yaralı

8

Medicana'dan yeni H3N2 grip varyantı uyarısı

9

Antakya'da sis etkili oldu

10

Osmaniye’de otobüste 277 kaçak cep telefonu ele geçirildi