Afyonkarahisar-Antalya karayolu tır ve ağır tonajlı araçların geçişine kapatıldı

Afyonkarahisar-Antalya karayolu tır ve ağır tonajlı araçların geçişine kapatıldı

Afyonkarahisar-Antalya karayolu tır ve ağır tonajlı araçların geçişine kapatıldı

Olumsuz hava şartları sebebi ile Sandıklı ilçe merkezinde Afyonkarahisar-Antalya karayolunu kullanacak tır ve ağır tonajlı araçların geçişine izin verilmiyor.
Kentte dün gece geç saatlerde başlayan ve gündüz etkisini arttıran kar yağışı olumsuzlukları da beraberinde getirdi. Kar yağışı nedeni ile Afyonkarahisar-Antalya karayolunun Sandıklı ilçesi yakınlarındaki Damlalı Boğazı ve Başağaç rampasında maddi hasarlı kazalar meydana geldi.
Öğle saatlerinde ise kar ve buzlanma nedeni Afyonkarahisar- Antalya karayolu tır ve ağır tonajlı araçların geçişine kapanırken diğer araçların trafik akışı kontrollü sağlandı. Yol güzergahlarında önlem alan polis ekipleri Sandıklı Otogar kavşağında tır, kamyon ve otobüs gibi araçların geçişini durdurdu. Kar ve buzlanmaya karşı Karayolları ekiplerinin gerekli çalışmaları tamamlamasının ardından yolun tekrar ağır tonajlı araçlara açılması bekleniyor.


Yurt Dünya 9.02.2022 16:04:06 0

İlginizi Çekebilir

1

Mersin'de seyir halindeki taksi, devrilen ağacın altında kaldı

2

GÜNCELLEME - Hatay'da kayıp olarak aranan yabancı uyruklu çocuk gömüldüğü topraktan yaralı çıkarıldı

3

Osmaniye'de devrilen yolcu otobüsündeki 3 kişi yaralandı

4

Osmaniyeli yargıçların görev yapacakları yeni yerleri belli oldu

5

Kadınlar Salon Hokeyi Süper Lig maçları Alanya'da başladı

6

Mısır yüklü kamyon devrildi, 1 yaralı

7

Osmaniye’de yolcu otobüsü devrildi, 3 yaralı

8

Osmaniye'deki uluslararası yarı maratona "21 Aralık en uzun gece" ayarı

9

Antalya'da park halindeki otomobile hafif ticari aracın çarpması sonucu 2 kişi yaralandı

10

Isparta'da dağlık alanda ölü bulunan çoban toprağa verildi