Afyonkarahisar’da kısıtlamanın 3. gününde denetimler devam ediyor

Afyonkarahisar’da kısıtlamanın 3. gününde denetimler devam ediyor

Afyonkarahisar’da kısıtlamanın 3. gününde denetimler devam ediyor

Türkiye’nin kavşak noktalarindan birisi olan Afyonkarahisar’da sokağa çıkma kısıtlamasının 3’üncü gününde de polis ekipleri denetimlerini sürdürdü.
Afyonkarahisar’da sokağa çıkma kısıtlamasında denetimler devam ediyor. İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri şehrin giriş ve çıkışlarında denetim noktası oluşturdu. Bu noktalardan geçiş yapan tüm araçlar ekipler tarafından durdurularak izin belgelerinin kontrolü yapılıyor. Ekipler, sokağa çıkma kısıtlamasında muafiyeti olmayan araç sürücülerine ise cezai işlem uyguluyor. Dört bölgeyi birbirine bağlayan kavşaktan normal dönemlerde binlerce araç geçiş yaparken, kısıtlamanın olduğu günlerde ise geçiş yapan araç sayısının büyük oranla düştüğü gözlendi.
Öte yandan, Afyonkarahisa’da sabah saatlerinde görülen yoğun sis ise araç sürücülerine zor anlar yaşatırken bazı bölgelerde görüş mesafesinin 3 metreye kadar düştüğü belirtildi.


Güncel 2.01.2021 13:00:35 0

İlginizi Çekebilir

1

Akdeniz ilçesinde ağır hasarlı müstakil ev kontrollü yıkıldı

2

Antalya'da akarsu yatağından izinsiz kum alınmasına müdahale edildi

3

Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz ıspanak hasadına katıldı

4

Garanti BBVA, Startup Weekend'de yer aldı

5

Mersin'de "Kültürel Rönesans" söyleşisi gerçekleştirildi

6

Borusan sürdürülebilirlik yol haritasını güncelledi

7

IC İçtaş İnşaat'ın Romanya'daki proje portföyü 880 milyon avroya ulaştı

8

Türkiye kozmetikte en fazla ıslak mendil ve sabun ihraç ediyor

9

Mali müşavir kurduğu tesiste topraksız safran üretimi yapıyor

10

Kanserle mücadele sürecinde başladığı glütensiz gıda üretimini kafeyle mesleğe dönüştürdü