Ağız Diş Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezi’nde deprem, yangın ve bina tahliye tatbikatı

Ağız Diş Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezi’nde deprem, yangın ve bina tahliye tatbikatı

Ağız Diş Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezi’nde deprem, yangın ve bina tahliye tatbikatı

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) İş Sağlığı ve Güvenliği (İSG) Koordinatörlüğü tarafından Ağız Diş Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezinde deprem, yangın ve bina tahliye tatbikatı gerçekleştirildi.
AFAD “Afetlere dirençli toplum oluşturma” vizyonu çerçevesinde 2022 Afet Tatbikat Yılı ilan edilmişti. Deprem öncesinde, sırasında ve sonrasında yapılması gerekenlerle ilgili hazırladığı eylem planları ve bilinçlendirme faaliyetleriyle can ve mal kayıplarının en aza indirilmesi için üniversitemiz İSG Koordinatörlüğü tarafından A Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı Sedat Ülgü koordinasyonunda deprem, yangın ve bina tahliye tatbikatı başarıyla gerçekleştirildi.
Tatbikat sonrasında açıklamalarda bulunan Uzman Sedat Ülgü, “KSBÜ olarak çalışanlarımızın kurum içi eğitimlerine ve tatbikatlara önem veriyoruz. Bu çerçevede her yıl düzenli ve planlı olarak gerçekleştirdiğimiz tatbikatların birini daha başarı ile tamamlamış olup, afetlere karşı dirençli toplum oluşturma hedefine kurum olarak katkı sağlamaya devam edeceğiz” dedi.


Güncel 12.12.2022 11:00:32 0

İlginizi Çekebilir

1

Isparta'da kalorifer kazanının patlaması sonucu yangın çıkan evdeki 3 kişi yaralandı

2

Mersin'de çikolata yedikten sonra rahatsızlanan 10 öğrenciden 7'si taburcu edildi

3

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları, Mersin'de konuştu:

4

"İyilik Korosu" Türkan Şoray ile Mersin'de aynı sahneyi paylaşacak

5

Hatay'da tır dorsesinde 220 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi

6

Bozyazı ilçesinde kamyonetle çarpışan motosikletin sürücüsü yaralandı

7

Dünya 9-17 Yaş Grupları Hızlı ve Yıldırım Satranç Şampiyonası Antalya'da başladı

8

Hatay'da Türk Kızılay ve Kore Kızılhaçından depremzede çocuklara etkinlik

9

Akdeniz'de görülen Hint-Pasifik kökenli oluklu yengeçler İskenderun'da inceleniyor

10

Kahramanmaraş'ta lise öğrencilerine Sahil Güvenlik Komutanlığı tanıtıldı