AGÜ ve TED Koleji’nden Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri Farkındalık Programı

AGÜ ve TED Koleji’nden Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri Farkındalık Programı

AGÜ ve TED Koleji’nden Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri Farkındalık Programı

Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) ve TED Kayseri Koleji Vakfı Özel Lisesi iş birliğiyle ’Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri Farkındalık Programı’ düzenlendi. Eğitim programı, Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği (UNHCR) desteğinde online olarak gerçekleştirildi.
’Temiz Su Sanitasyon’ konulu farkındalık eğitimi Abdullah Gül Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Niğmet Uzal tarafından 9. ve 10. sınıf öğrencilerine verildi. Tüm dünyada yoksulluğa son vermek, iklim değişikliği ile mücadele etmek, nitelikli eğitim, sorumlu üretim ve tüketimi yaygınlaştırmak gibi 17 ana başlıktan oluşan Birleşmiş Milletler (BM) Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri sosyal, kültürel ve ekolojik meselelerin çözümüne odaklanıyor.
’İklim Değişikliği, Sürdürülebilir Şehirler ve Karasal Yaşam’ amaçlarını konu alarak devam edecek 7 haftalık eğitim programını tamamlayan öğrencilere, AGÜ tarafından katılım belgesi verilecek.


Güncel 17.02.2022 10:37:36 0

İlginizi Çekebilir

1

Burdur'da fahiş fiyat ve stokçuluk denetimleri yapıldı

2

Türkiye Katılım Sigorta'dan TARSİM'e ziyaret

3

Belen'de Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası kutlandı

4

Biruni Teknopark Tech Export Türkiye Summit 2025'te ödül aldı

5

Sumbas ilçesinde çiftçilere 10 bin zeytin fidanı dağıtıldı

6

Kozan'da hastane önünde bekleyenlere çorba ikram edildi

7

Toptalent'tan Mitsubishi Electric Türkiye yöneticisine insan kaynakları ödülü

8

Migros üçüncü kez "Global A Liderleri" listesinde

9

Akbank mobil bankacılıkta tüm güvenlik işlemlerini tek menüde topladı

10

CW Enerji panelleriyle Polyteks'in enerji ihtiyacına kalıcı çözüm