AİÇÜ Rektörü Karabulut, Devlet Hastanesini ziyaret etti

AİÇÜ Rektörü Karabulut,  Devlet Hastanesini ziyaret etti

AİÇÜ Rektörü Karabulut, Devlet Hastanesini ziyaret etti

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi (AİÇÜ) Rektörü Prof. Dr. Abdulhalik Karabulut, Üniversite ile Sağlık Bakanlığı Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü arasında gerçekleştirilen afiliasyon protokolü sonrası Devlet Hastanesini ziyaret ederek yetkililerle bir değerlendirme toplantısı yaptı.
AİÇÜ Rektörü Prof. Dr. Abdulhalik Karabulut, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Faruk Kaya ve Tıp Fakültesi Dekanı V. Prof. Dr. Güray Okyar’ında hazır bulunduğu toplantıya, Sağlık İl Müdür V. Dr. Feyzullah Özcan, Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Coşkun Daharlı, Sağlık İl Müdür Yardımcıları ve Başhekim yardımcıları katıldı.
İstişare mahiyetinde yapılan toplantıda afiliasyon protokolü çerçevesinde üniversite hastanesi statüsüne yükselerek kentin sağlık alanında önemli bir aşamaya ulaşmasına imkân sağlayacak Sağlık Bakanlığı Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin bundan sonraki işleyişi ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.


Güncel 25.06.2020 12:47:50 0

İlginizi Çekebilir

1

Kahramanmaraş'ta kaçakçılık operasyonu

2

Antalya'da Trabzon Tanıtım Günleri etkinliği düzenlendi

3

Antalya'da uyuşturucu operasyonunda 1 şüpheli yakalandı

4

Kemer Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Okay Çelik oldu

5

Antalya'da hortumun zarar verdiği ormanlık alan havadan görüntülendi

6

AK Parti Adana Milletvekili Doğru, gazetecilerle bir araya geldi

7

Antalya'da asayiş olaylarında yakalanan 2 bin 991 şüpheliden 502'si tutuklandı

8

Sompo Sigorta acenteleriyle Vietnam'da buluştu

9

Serik'te uyuşturucu operasyonunda 1 şüpheli yakalandı

10

Mersin'de merdiven altı üretilen 6 bin 86 kavanoz sahte krem ele geçirildi