AK Parti Aydın’da ‘Reis’ hazırlığı

AK Parti Aydın’da ‘Reis’ hazırlığı

AK Parti Aydın’da ‘Reis’ hazırlığı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 4 Şubat’ta düzenleyeceği Aydın programı öncesi il genelinde hazırlıklar tüm hızıyla devam ederken AK Parti Aydın İl Başkanı Gökhan Ökten, düzenlediği basın toplantısı ile tüm Aydınlıları mitinge davet etti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Aydın’a çeşitli müjdelerle geleceğini ve ziyaret programını son halini de kamuoyu ile paylaşacaklarını belirterek heyecanlı olduklarını söyledi. Aydın Milletvekili Mustafa Savaş ve MKYK Üyesi Seda Sarıbaş ile basın toplantısı düzenleyen AK Parti Aydın İl Başkanı Gökhan Ökten, “Sayın Cumhurbaşkanımız 4 Şubat Cumartesi günü saat 13:00’de Aydın Efeler Kent Meydanı’nda saat 15:00’te de Nazilli Belediye Meydanı’nda halkla buluşacak. Programı netleşmesi ile ilgili Genel Merkez ve Cumhurbaşkanlığı ile görüşmelerimiz var. Programa gençlik buluşması eklenebilir. Yoğunluğa bağlı olarak bunu programlayacağız. Tüm Aydın halkımızı Kent Meydanı’na davet ediyorum. Bu ziyaret seçim için güzel bir başlangıç olacak.4 Şubat’ta Sayın Cumhurbaşkanımızın Aydın ziyaretinden sona ilimizde seçim stratını vereceğiz” dedi.
İl Başkanı Ökten, gazetecilerin ‘Cumhurbaşkanı ilk defa Nazilli’ye geliyor. Nazilli’ye il yapma sözü vereceğini düşünüyor musunuz?” sorusuna “İl sözü verme amacı olduğunu düşünmüyoruz. Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’ın AK Parti’ye geçişi heyecan oluşturdu” diye cevap verdi.


Güncel 1.02.2023 19:12:54 0

İlginizi Çekebilir

1

Kahramanmaraş'ta kaçakçılık operasyonu

2

Antalya'da Trabzon Tanıtım Günleri etkinliği düzenlendi

3

Antalya'da uyuşturucu operasyonunda 1 şüpheli yakalandı

4

Kemer Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Okay Çelik oldu

5

Antalya'da hortumun zarar verdiği ormanlık alan havadan görüntülendi

6

AK Parti Adana Milletvekili Doğru, gazetecilerle bir araya geldi

7

Antalya'da asayiş olaylarında yakalanan 2 bin 991 şüpheliden 502'si tutuklandı

8

Sompo Sigorta acenteleriyle Vietnam'da buluştu

9

Serik'te uyuşturucu operasyonunda 1 şüpheli yakalandı

10

Mersin'de merdiven altı üretilen 6 bin 86 kavanoz sahte krem ele geçirildi