AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, partisinin Elbistan İlçe Kongresi'nde konuştu:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, partisinin Elbistan İlçe Kongresi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, partisinin Elbistan İlçe Kongresi'nde konuştu:

KAHRAMANMARAS (AA) - AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Mahir Ünal, "AK Parti'yi bugünlere getiren fedakar, çaliskan teskilatidir. Bu teskilatimizin sarsilmaz azmidir." dedi.

Bir dügün salonunun bahçesinde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri dogrultusunda sosyal mesafe kurallari çerçevesinde gerçeklestirilen kongrede tek listeyle gidilen seçimlerde ilçe baskanligi görevine Ahmet Tiras getirildi.

Kongreye telekonferans yöntemiyle katilan AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Ünal, kongrenin coskulu bir kalabalik ile gerçeklestirilmesini herkes gibi kendisinin de arzuladigini ancak pandemi nedeniyle bu durumun mümkün olmadigini söyledi.

Koronavirüsten etkilenmemek için mesafelerin bir süre daha korunmasi gerektigine isaret eden Ünal, "Insallah hem bireysel olarak aldigimiz siki tedbirler ile hem devletimizin yüzbinlerce saglik çalisaniyla verdigi büyük mücadele ile bu salgini kötü bir hatira olarak tarihin derinliklerine göndermeye yakiniz." dedi.

Ünal, AK Parti olarak verdikleri mücadelenin bir millet aski hikayesi olduguna vurgu yaparak, sunlari kaydetti:

"Milletimizin dualarinda yogrulmus, milletimizin müreffeh gelecegini kendine siar edinmis bir hareketin mensuplariyiz. Bizler bu hareketin neferleri olarak, yorulmak yilmak bilmeden kapi kapi dolasip, vatandaslarimizla gönül bagimizi güçlendirerek çalisiyor, gelecek nesillerimizin bizden razi olmasi için çabaliyoruz. AK Parti'yi bu günlere getiren fedakar, çaliskan teskilatidir. Bu teskilatimizin sarsilmaz azmidir. Geçtigimiz 18 yilda vesayetin türlü operasyonlarina ragmen hiçbir zaman yilmayan iradesine sahip çikan, emegini muhafaza eden teskilatlarimiz, partimizin vizyonunu misyonunu vatandasimiza en iyi bir sekilde aktarabilmis, liderimiz Recep Tayyip Erdogan'a destek ve arka çikmis, AK Partiyi girdigi bütün seçimlerde birinci parti yapan destansi basariya imza atmistir."

Kongreye , AK Parti Kahramanmaras Il Koordinatörü Muhammed Abdullah Özer, AK Parti Kahramanmaras milletvekilleri Imran Kiliç, Mehmet Cihat Sezal, Il Baskani Ömer Oruç Bilal Debgici, Büyüksehir Belediye Baskan Vekili Arif Sen, Elbistan Belediye Baskani Mehmet Gürbüz, Onikisubat Belediye Baskani Hanefi Mahçiçek, Afsin Belediye Baskani Mehmet Fatih Güven ve Ekinözü Belediye Baskani Bilal Eker de katildi.



Yurt Dünya 20.09.2020 20:17:25 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da ormanlık alanda yangın çıktı

2

Mersin'de takla atan otomobilin sürücüsü öldü, 2 kişi yaralandı

3

Antalya'da "Dalsın kızlar" projesi kapsamında 90 kadın su altı dalışı yaptı

4

Mersin'de evde çıkan yangın makilik alana sıçramadan kontrol altına alındı

5

Antalya'da yoldan çıkan tır lojmanın deposuna çarptı

6

Doğu Akdeniz'de sıcak hava etkisini sürdürüyor

7

GÜNCELLEME - Adana'da çıkan orman yangını kontrol altına alındı

8

Hatay'da uçuruma yuvarlanan otomobildeki 2 kişi yaralandı

9

Adana'da çıkan orman yangınına müdahale ediliyor

10

Adana'da "gönüllü cankurtaran"ların sulama kanalı nöbeti