AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Sırakaya, Kepez Belediye Başkanı Tütüncü'yü ziyaret etti

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Sırakaya, Kepez Belediye Başkanı Tütüncü

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Sırakaya, Kepez Belediye Başkanı Tütüncü'yü ziyaret etti

ANTALYA - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Dış İlişkiler Başkanı Zafer Sırakaya, Antalya'yı yeniden AK Parti belediyeciliğiyle tanıştırmak istediklerini belirtti.

Kepez Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Sırakaya, Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'yü ziyaretinde yaptığı konuşmada, Antalya'nın turizmi, kültürü ve tabiatıyla önemli kentlerden olduğunu ifade etti.

2024 Mahalli İdareler Seçimleri'nde Antalya Büyükşehir Belediyesini tekrar kazanmak istediklerini söyleyen Sırakaya, "Belki de büyükşehir anlamında hasret kalmış olduğumuz o güzelliğe, o hizmete inşallah 31 Mart itibarıyla bir kez daha yeniden 'bismillah' diyerek, AK Parti belediyeciliği ile tanıştırmak anlamında il başkanlığımızın, il yönetimimizin ve sizlerin belediye olarak gösterecekleri gayretli bir çalışmayla sonuçlandıracağımıza inanıyorum. Bu anlamda genel merkez olarak elimizden gelen katkıyı sağlayacağız." ifadelerini kullandı.

Başkan Tütüncü de Sırakaya'nın ziyaretinden memnuniyet duyduğunu kaydetti.

AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin ile bazı parti yöneticileri ve Kepez Belediyesi meclis üyeleri de ziyarette hazır bulundu.



Politika 1.12.2023 20:53:21 0

İlginizi Çekebilir

1

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bihlun Tamaylıgil, Hatay'da konuştu:

2

Kahramanmaraş'ta uyuşturucu operasyonunda yakalanan 3 şüpheli tutuklandı

3

Osmaniye merkezli 3 ilde telefon dolandırıcılığı operasyonu: 10 tutuklama

4

Hatay'da öksüz ve yetim çocuklar trafik denetimine katıldı

5

Adana'da metruk inşaatın ikinci katından düşen kişi hayatını kaybetti

6

Kahramanmaraş'ta apartmanda yaşanan doğal gaz patlamasında 1 kişi yaralandı

7

Adana'da Yeşilay Haftası'na yönelik koordinasyon toplantısı düzenlendi

8

Adana'da polisten Türk Kızılaya kan bağışı desteği

9

Türkoğlu Kaymakamı Mercan ve Belediye Başkanı Karaca, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

10

Antalya'da iki gündür kayıp çocuk için arama çalışması başlatıldı