AK Parti Kepez Belediye Başkan adayı Rıza Sümer, CHP'lilere karanfil dağıttı

AK Parti Kepez Belediye Başkan adayı Rıza Sümer, CHP

AK Parti Kepez Belediye Başkan adayı Rıza Sümer, CHP'lilere karanfil dağıttı

ANTALYA - AK Parti Kepez Belediye Başkan adayı Rıza Sümer, seçim çalışmaları kapsamında ilçedeki CHP seçim ofisini ziyaret ederek, karanfil dağıttı.

Cumhur İttifakı'nın adayı Sümer, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçim için çalışmalarını sürdürüyor. İlçede Emek, Karşıyaka, Yeni Mahalle, Yeni Emek, Kütükçü, Gündoğdu, Kuzeyyaka ve Fevzi Çakmak mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelen Sümer, mahalle sakinlerinin taleplerini dinledi ve göreve geldiği takdirde hayata geçireceği projeler hakkında bilgi verdi.

Sümer, ilçede esnaf ziyareti sırasında CHP'nin seçim ofisini de girerek, içeridekilere karanfil dağıttı.

Partililerle selamlaşan Sümer, "Kampanya dediğin böyle olacak. Kavgasız, gürültüsüz, dostluk ve kardeşlik içinde yürütülmeli. Kardeşlik hukukunun işlediği bir kampanya dönemi olsun." dedi.

AK Parti teşkilatları olarak önceliklerinin hiç bir zaman siyaset olmadığını, şehre, vatana hizmet etmek olduğunu belirten Sümer, "23 yıldır hiç yenilmemiş bir teşkilat var karşınızda. Onların da gayesi bu topluma, millete hizmet etmek." ifadesini kullandı.





Yurt Dünya 22.02.2024 18:11:36 0

İlginizi Çekebilir

1

Ziraat Türkiye Kupası'nda gruplar belli oldu

2

Hyundai seri üretime hazır otonom mobilite platformu MobED'i Japonya'da tanıttı

3

Burdur'da minibüsün şarampole devrildiği kazada sürücü yaralandı

4

Bozyazı'da ihtiyaç sahibi ailelere kömür yardımı

5

Karamanlı'da bir eve yıldırım düştü

6

Batı Akdeniz'den 11 ayda 2 milyar 471 milyon dolarlık ihracat

7

Adana'da camide vatandaşlar siber dolandırıcılık olaylarına karşı bilgilendirildi

8

Hatay'da iki aracın çarpıştığı kazada 5 kişi yaralandı

9

Osmaniye’de Başsavcı Arısoy ve Vali Yılmaz, HSK Heyetini Ağırladı

10

Burdur'da kaçak avcılık yapan 4 kişiye 40 bin lira ceza