AK Parti Trabzon İl Kongresi 15 Şubat’ta Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan’ın katılımı ile gerçekleştirilecek

AK Parti Trabzon İl Kongresi 15 Şubat’ta Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan’ın katılımı ile gerçekleştirilecek

AK Parti Trabzon İl Kongresi 15 Şubat’ta Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan’ın katılımı ile gerçekleştirilecek

AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu 15 Şubat’ta yapılacak olan İl Başkanlığı Kongresi’nin Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle gerçekleştirileceğini açıkladı.
İl Kongresinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı gerçekleştirileceğini açıklayan İl Başkanı Sezgin Mumcu "İl Kongremiz 15 Şubat 2021 pazartesi günü Hayri Gür Spor Salonu’nda saat 14.30’da Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle yapılacak" dedi.
AK Parti Trabzon İl Başkanlığı Kongresi’nin Genel Merkez tarafından 15 Şubat 2021 olarak belirlendiğini ve Hayri Gür Spor Salonu’nda yapılmasının planlandığını belirten Mumcu "AK Parti Trabzon il teşkilatı olarak kongremize eksiksiz şekilde hazırlanıyoruz. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a yakışır bir şekilde kongremizi gerçekleştireceğiz. Kongremizde oluşacak olan yönetimimizle birlikte şehrimizin tüm sorunlarına elbirliği ile çözüm oluşturabilecek bir irade ortaya çıkacaktır. Ortak akıl ile birlikte şehrimizin tüm dinamiklerini paydaşımız haline getirip vatandaşlarımızın istek ve taleplerinin gerçekleşmesinde daha hızlı ve doğru kararlar alacağız" diye konuştu.


Güncel 29.01.2021 15:06:29 0

İlginizi Çekebilir

1

Isparta'da uyuşturucu operasyonlarında 2 zanlı yakalandı

2

Isparta'da firari hükümlü yakalandı

3

Dünya Etnospor Birliği Başkanı Bilal Erdoğan, Kahramanmaraş'ta STK temsilcileri ve gençlerle buluştu

4

Alanyaspor, Fatih Karagümrük maçı hazırlıklarına başladı

5

Basketbol: FIBA Kadınlar Avrupa Kupası

6

Hatay'da tırla çarpışması sonucu ikiye ayrılan otomobilin sürücüsü yaralandı

7

KKTC'nin 5. Cumhurbaşkanı Ersin Tatar Mersin'de temaslarda bulundu

8

Alanya'da huzurevinde yaşayan kişi bedenini kadavra olarak bağışladı

9

Antalya'da "Sanal Bahis ve Kumarın Görünmeyen Yüzü" konferansı düzenlendi

10

Burdur'daki Gölhisar Gölü'nde su seviyesinin azalmasına karşı alınabilecek önlemler toplantıda görüşüldü