AK Partili Sarıeroğlu, Adana'da orman yangınından etkilenen vatandaşlarla bir araya geldi

AK Partili Sarıeroğlu, Adana

AK Partili Sarıeroğlu, Adana'da orman yangınından etkilenen vatandaşlarla bir araya geldi

ADANA - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, Adana'nın Aladağ ve Karaisalı ilçelerindeki orman yangınlarında zarar gören alanlarda incelemede bulundu, yangından etkilenen vatandaşlarla görüştü.

Sarıeroğlu ve beraberindeki diğer ilgililer, Aladağ'da 29 Temmuz'da çıkan ve 31 Temmuz'da kontrol altına alınan orman yangınında etkilenen vatandaşları ziyaret etti.

Vatandaşlarla görüşen Sarıeroğlu, evi hasar görenlere geçmiş olsun dileğini iletti, ihtiyaçları sordu, sorunları dinledi.

Jülide Sarıeroğlu, daha sonra 2 Ağustos'ta Karaisalı ile Çukurova ilçeleri sınırında, Küçükçınar mevkisindeki çıkan ve aynı gün kontrol altına alınan orman yangınından etkilenen vatandaşlarla bir araya geldi.

Burada da vatandaşların sorunlarını dinleyen Sarıeroğlu, daha sonra mahalle sakinleriyle sohbet etti.

Sarıeroğlu, vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmada, Adana'daki yangınlarda can kaybı yaşanmadığını hatırlattı.

Aladağ'ı da ziyaret ettiklerini dile getiren Sarıeroğlu, "Çok şükür burada yok ama orada yıkılan, yanan evlerimiz, telef olan hayvanlarımız çok sayıda. Orada 4 bin 500 dekar alan yanmıştı. Buraya daha önce de gelmiştik. Yine gelip bakalım dedik. Zaten sözümüz olmuştu. Burada köprü varmış, köprüyle ilgili çalışma sözüm oldu. Bir de su deposu istiyorlar, onunla ilgili kaymakama bilgi ileteceğiz." diye konuştu.

Sarıeroğlu, ziyaret ettiği yerlerde çocuklara oyuncak hediye etti.




Bölgeden 28.08.2021 18:01:31 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da nehre düştüğü iddia edilen kişiyi arama çalışması başlatıldı

2

Hatay'da ağaca çarpan otomobilin sürücüsü yaralandı

3

Hatay'da depremde hasar alan tarihi Yenişehir Cami ibadete tekrar açıldı

4

Mersin'de cipin çarptığı yayalardan 3'ü hayatını kaybetti, 3'ü yaralandı

5

Isparta’da Sakal-ı Şerif ziyarete açıldı

6

GÜNCELLEME - Mersin'de cipin çarptığı yayalardan 3'ü hayatını kaybetti, 3'ü yaralandı

7

Adana, Mersin, Hatay ve Osmaniye'de Berat Kandili idrak edildi

8

Antalya'daki otobüs kazasında hayatını kaybeden 12 yaşındaki Seymen Çınar Sarı'nın cenazesi defnedildi

9

Antalya'da servis araçlarının kaza yapması sonucu iki öğrenci yaralandı

10

Burdur'da Dünya Sulak Alanlar Günü etkinliği gerçekleştirildi