AK Parti'li Sever, Mut'ta aday tanıtım toplantısına katıldı

AK Parti

AK Parti'li Sever, Mut'ta aday tanıtım toplantısına katıldı

MERSİN - AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi Mustafa Sever, Mersin'de yerel seçimlerde Cumhur İttifakı'nın yeniden Mut Belediye Başkan adayı gösterdiği Volkan Şeker'in tanıtım toplantısına katıldı.

Sever, Belediyenin Konferans Salonu'nda düzenlenen toplantıda, Cumhur İttifakı'nın çok önemli bir değer olduğunu belirtti.

Cumhur İttifakı'nın devletini seven insanların kurduğu bir ittifak olduğunu aktaran Sever, "Cumhur İttifakı adayımız olan mevcut belediye başkanı kardeşimizi tebrik ediyor, başarılar diliyorum. Biz de hem Mersin genelinde hem de ilçe teşkilatı olarak inşallah Volkan kardeşimizin tekrar kazanabilmesi için gecemizi gündüzümüze katacağız." ifadesini kullandı.

Yeniden aday gösterilen Şeker de tekrar seçilerek bu süreçte yapılamayanları yapacaklarını ve eksikleri gidereceklerini kaydetti.



Yurt Dünya 17.01.2024 16:08:19 0

İlginizi Çekebilir

1

POYD üyeleri Antalya'da gala gecesinde buluştu

2

Kahramanmaraş'ta otomobile düzenlenen silahlı saldırıda sürücü hayatını kaybetti

3

Kahramanmaraş'ta kaçakçılık operasyonunda yakalanan 5 şüpheliden 1'i tutuklandı

4

Kahramanmaraş'ta depremlerde hasar gören tarihi mekanlardaki restorasyon çalışmaları sürüyor

5

Beymen Tersane "Galleries of Luxury" konseptiyle açıldı

6

Burdur'da KBRN ve yangın tatbikatı yapıldı

7

Hatay'da "Doğu Akdeniz’de Güvenlik, Ticaret ve Yaşam" söyleşisi düzenlendi

8

TSKB ve KfW Kalkınma Bankası arasında 250 milyon avroluk kredi anlaşması

9

QNB Türkiye CDP değerlendirmelerinde üç kategoride A listesine girdi

10

Hatay'da eşini bıçakla yaralayan sanığa 20 yıl hapis cezası