AK Partili Çelik: Biz, sandık gördüğümüz zaman demokrasi bayramı yaparız

AK Partili Çelik: Biz, sandık gördüğümüz zaman demokrasi bayramı yaparız

Osmaniye'de AK Parti'nin 31 Mart'ta yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde göstereceği belediye başkan adaylarının tanıtım töreni, Şehit Mehmet Karacatilki Konferans Salonu'nda yapıldı.

Osmaniye'de AK Parti'nin 31 Mart'ta yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde göstereceği belediye başkan adaylarının tanıtım töreni, Şehit Mehmet Karacatilki Konferans Salonu'nda yapıldı. Törene, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik'in yanı sıra AK Parti'li milletvekilleri, belediye başkanları ve adayları, il ve ilçe teşkilatları ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Tanıtım toplantısında konuşan Ömer Çelik, seçim yaklaştığı zaman birilerinin kabus gördüğünü belirterek "Birileri sandık yaklaştığı zaman 'Hangi terör örgütü destekçileri ile ittifak yapacağız' diye telaşa düşerler. Birileri seçimi ve sandığı gördüğü zaman kendi partilerinde iç savaş başlatırlar ama biz, sandık gördüğümüz zaman demokrasi bayramı yaparız. Biz sandık gördüğümüz zaman kardeşlik bayramı yaparız. Biz seçim gördüğümüz zaman milletimizle buluşmak için heyecanlanırız, coşarız, sandığa coşkuyla gideriz” dedi.
‘ŞER CEPHESİNİN EMELLERİNİ BOŞA ÇIKARDINIZ’
Seçimlerin, herkesle her şey için ittifak yapanların sandığa gömüldüğü ve bir daha çıkmadığı bir seçimin imzası olacağını dile getiren Çelik, “Bunlar memleketin hayrına yaptığımız her işte partimizin kurulduğu ilk günden beri karşımıza çıktılar. O günden beri hiç durmadan duraksama bilmeden bu memleket için yapılacak her türlü iyiliğin karşısına dikildiler ama sizler bu salonları, bu meydanları doldurarak, bu sokakları bu mahalleleri demokrasi mücadelemizle nakış gibi işleyerek bütün bu şer cephesinin emellerini, planlarını, kötülüklerini boşa çıkardınız. 14 Mayıs’ta ve 28 Mayıs’taki gayretinizle cumhurbaşkanımızı yeniden cumhurbaşkanı seçtiniz. Cumhur İttifakı'nı sandıktan en güçlü bir şekilde çıkardınız. Şimdi de inşallah adaylarımıza en güçlü desteği vererek en büyük demokrasi zaferlerinden birinin altına Osmaniye yazacaksınız” diye konuştu.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, konuşmasının devamında, “Etrafta konuşulanlara bakmayın. Türkiye’mizle ilgili kim hangi planı yaparsa yapsın cumhurbaşkanımız başımızda olduğu sürece, sizler bu salonları, bu meydanları, bu sokakları böyle coşkulu bir şekilde doldurduğunuz sürece hiç kimse Türkiye’ye zerre kadar zarar veremez. Ne kara vatanımızdan bir çakıl taşı veririz, ne mavi vatanımızdan bir damla su veririz. Sonuna kadar biriz, beraberiz. Birlik bizim için dirlik bizim için deriz” dedi.
Ömer Çelik, konuşmaların ardından ilçe ve belde belediye başkanı adaylarını tanıttı, mevcut belediye başkanlarına da teşekkür etti.

 



Osmaniye 10.02.2024 16:54:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Hemşehrimiz Şehit Oldu

2

Elektrikli araç sayısı artınca işletmeciler de iş yerlerine şarj üniteleri kurmaya başladı

3

Milli hokeyciler, Avrupa Şampiyonası için Osmaniye'de kampa girdi

4

Özdokur, Başkan Yardımcısı Oldu

5

Karalar'dan Olcar'a Ziyaret

6

Cevdetiye MHP Belde Başkanı İstifa Etti

7

Osmaniye’de Toplu Taşıma Araçlarında Klima Ve Genel Temizlik Denetimi

8

Osmaniye'de uyuşturucuyla yakalanan zanlı tutuklandı.

9

Osmaniye’de otomobille çarpışan motosikletin sürücüsü öldü

10

Osmaniye'de toz taşınımı etkili oluyor