Akbank "Fast Uluslararası" hizmetini başlattı

Akbank

Akbank "Fast Uluslararası" hizmetini başlattı

İSTANBUL - Akbank, uluslararası para transferlerine yeni nesil alternatif sunan "Fast Uluslararası" hizmetini müşterilerinin kullanımına sundu.

Bankadan yapılan açıklamaya göre, Akbank'ın "Fast Uluslararası" hizmeti müşterilerinin uluslararası para transferlerini gerçekleştirmelerine olanak sağlıyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Akbank Bireysel Bankacılık ve Dijital Çözümler Genel Müdür Yardımcısı Burcu Civelek Yüce, bankacılık sektörünün her geçen yıl dijitalleşerek kendini yenilemeye hızla devam ettiğini belirterek, "Dijitalleşme stratejimizde müşterilerimizin ihtiyaç duydukları her noktada yanlarında olmayı önceliklendiriyoruz." ifadesini kullandı.

Günümüzde dünyanın diğer ucundaki insanlarla anında iletişim kurulabildiğini kaydeden Yüce, artık uluslararası para transferlerinin de Akbank Mobil'den anında gerçekleştirilebildiğini aktardı.

- "Çözümlerimize yenilerini ekleyerek müşterilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz"

Akbank KOBİ Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Bülent Oğuz ise Akbank Mobil üzerinden kolayca erişilebilen bu yeni hizmetle müşterilerin uluslararası para transferi işlemlerinde pek çok ayrıcalıktan faydalanacağını kaydetti.

Müşterilerinin 7 gün 24 saat bu transfer hizmetinden yararlanabileceği bilgisini veren Oğuz, şu açıklamalarda bulundu:

"Vadesiz hesaplarından yurt dışındaki diğer bankaların vadesiz hesaplarına, transfer yapacakları ülkenin döviz cinsinden kolayca ve anında para gönderebiliyorlar. Müşterilerimiz, işlem ücretlerini transfer esnasında görüntüleyebiliyor ve işlem sonrasında ayrıca bir muhabir banka ücreti yansıtılmadığı için daha uygun fiyatla işlemlerini gerçekleştiriyor. Sunduğu hız, kolaylık ve uygun fiyat avantajlarıyla 'Akbank Fast Uluslararası', yeni nesil hizmetlerimizin müşterilerimize sunduğu değeri gözler önüne seriyor. Çözümlerimize yenilerini ekleyerek müşterilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz."



Ekonomi 20.02.2024 17:18:54 0

İlginizi Çekebilir

1

Tosyalı, Tube & Wire Fuarı'nda Tosyalı V-Green markasını tanıttı

2

"Dijital benim işim" Dijital Pazarlama Kampanya Yarışması'nda kazananlar belli oldu

3

TİKAV, "Dijitaldeki Ayak İzimiz" projesiyle kırsalda kadınların eğitimini desteklemeye devam ediyor

4

Adana'da narenciye balının hasadı başladı

5

Kışı hareketli geçiren Antalya'da turist sayısında rekor beklentisi

6

Adana'da "Gençler İçin Finansal Okuryazarlık Eğitim Programı" ödül töreni düzenlendi

7

Adana'da yavru sazan üretim sezonu sağımla başladı

8

Histamin intoleransı en çok orta yaşlı kadınlarda gözüküyor

9

Vodafone Business 10 bin işletmenin dijital yetkinliğini ölçecek

10

Adana'da "Ekonomi ve Hukuk Buluşmaları" programı düzenlendi