Akbaş, okullarda incelemelerde bulundu

Akbaş, okullarda incelemelerde bulundu

Akbaş, okullarda incelemelerde bulundu

Karabük İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, okullarda devam eden deprem güçlendirme ve yapım çalışmalarını inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.
Karabük’te okullarda depreme dayanıklılığı artırmak için güçlendirme çalışmaları devam ediyor. Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, yapımı devam eden Fevzi Çakmak Ortaokulu ve Beşbinevler Şehit Cevdet Çay Ortaokulu ile güçlendirme çalışmaları devam eden Kıymet ve Mustafa Yazıcı Anadolu Lisesi, 75. Yıl Karabük Anadolu Lisesi, Şehit Şendoğan Topçu İlkokulu ve Şehit Mehmet Dinçel İlkokulu’nu ziyaret etti.
İncelemelerde bulunan çalışmalar hakkında yüklenici firma yetkililerinden bilgiler alan Akbaş, okulların planlanan inşaat süresi içerisinde teslim edilmesi için ellerinden gelen azami gayreti göstermelerini isteyerek kolaylıklar diledi.
Devam eden okul inşaatları ve güçlendirmeler hakkında değerlendirmelerde bulunan Akbaş, "Devletimizin eğitime sunduğu geniş imkanlar istikametinde merkez ilçemizde inşaatı devam eden 2 okulumuzda çalışmalara hız kesmeden devam ediliyor. Okullarımız modern dizaynları ile göz doldurmaktadır. Yeni açılacak ve tamamlanacak okullarımız sayesinde eğitim alt yapımızı daha da güçlendireceğiz. İnşallah yapımı ve güçlendirme çalışmaları devam eden okullarımızı 2023-2024 eğitim öğretim döneminde hizmete açacağız. Karabük eğitim ailesi olarak İlimizin eğitim seviyesinin yükseltilmesi noktasında üstümüze düşen görevleri ‘Hep daha ileriye’ şiarıyla hep birlikte en iyi şekilde yapmaya devam ediyoruz" dedi.


Eğitim 15.04.2023 14:02:09 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da Yeşilay Haftası'na yönelik koordinasyon toplantısı düzenlendi

2

Adana'da polisten Türk Kızılaya kan bağışı desteği

3

Türkoğlu Kaymakamı Mercan ve Belediye Başkanı Karaca, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

4

Antalya'da iki gündür kayıp çocuk için arama çalışması başlatıldı

5

GÜNCELLEME - Mersin'de silahla kuyumcuyu soyan zanlı yakalandı

6

Antalya'da hafif ticari araçla çarpışan motosikletin sürücüsü öldü

7

Adana'da göl kıyısındaki kaçak yapıların yıkımı sürüyor

8

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Uzun, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

9

ATB Başkanı Çandır'dan sel ve hortumun tarım alanlarına verdiği zarara ilişkin açıklama

10

Antalya'da evde sağlık ekipleri 120 bin hayata dokundu