Akdağ, iftarlık dağıttı

Akdağ, iftarlık dağıttı

Akdağ, iftarlık dağıttı

Önceki dönem AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Sağlık Eski Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, seçim gezileri yapmak için Erzurum’a geldi.
İl Başkanı Av. İbrahim Küçükoğlu ve teşkilat mensupları, tarafından Erzurum Havalimanında karşılanan Akdağ, ayağının tozuyla seçim gezilerine başladı. Bankalar caddesi üzerinde bulunan esnafla görüşen Eski Bakan Akdağ, Gençlik Kollarının ‘İftara 5 kala programı’ çerçevesinde trafikte kalan vatandaşlara iftarlık dağıttı.
Depremzedeler için verilen iftar davetine iştirak eden Akdağ, teravih namazı çıkışı AK Parti Gençlik Kollarının ‘Çaylar Bizden Sohbet Sizden’ etkinliğine katıldı. Prof. Dr. Akdağ, vatandaşlara AK Parti’nin 21 yılda yaptığı çalışmaları anlattı. Özellikle sağlık alanında Avrupa ve dünyayı kıskandıran uygulamaların ve hastanelerin hayata geçirildiğini anlatan Prof. Dr. Akdağ, “Cumhurbaşkanımızın da bu anlamda büyük destekleri olmuştur. Sağlık alanında büyük bir dönüşüm yakaladık diyebiliriz. Türkiye’nin her yerinde sağlık hizmetlerinin standardını aştık. 21 yıl öncesi Türkiye’yi çok geride bıraktık. O yıllarda koğuş sistemi ile hasta tedavisi yapılıyordu. Konfor bakımından ise dünya standartlarını yakaladığını görüyoruz. Bugün Avrupa ve Dünya ile boy ölçüşebilecek hizmetleri, hastalarımız almaktadır” dedi.


Güncel 19.04.2023 16:09:40 0
Anahtar Kelimeler: akdağ iftarlık dağıttı

İlginizi Çekebilir

1

Uluslararası Enerji Derneğince Antalya'da düzenlenen IAEE MECA Konferansı sona erdi

2

Antalya'da 14. Geleneksel TÜSED Sigorta Eksperleri 2026 Eylem Planı Çalıştayı düzenlendi

3

Isparta'da dağlık alanda çobanın ölü bulunmasıyla ilgili 4 zanlı gözaltına alındı

4

"Gelidonya'nın son fenercisi" ışıkları artık anılarını tazelemek için yakıyor

5

Yeni Malatyaspor yeterli oyuncuyla sahaya çıkmadığı için Isbaş Isparta 32 FK maçı iptal edildi

6

GÜNCELLEME 4 - Osmaniye'de yolcu otobüsünün tıra çarptığı kazada 7 kişi öldü, 11 kişi yaralandı

7

Sudan'a çadır ulaştıracak gemi Mersin'den uğurlandı

8

İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası keman virtüözü Robert Lakatos'u ağırladı

9

GÜNCELLEME 3 - Osmaniye'de yolcu otobüsünün tıra çarptığı kazada 7 kişi öldü, 11 kişi yaralandı

10

Antalya'da "Gönüllülük Ödülleri" programı düzenlendi