Aksaray’da kar yağışı kenti yeniden beyaza bürüdü

Aksaray’da kar yağışı kenti yeniden beyaza bürüdü

Aksaray’da kar yağışı kenti yeniden beyaza bürüdü

Aksaray’da geçtiğimiz hafta günlerce etkisini sürdüren ve bugün sabah saatlerinde de hafif şekilde yağmaya başlayan kar, akşam saatlerinde etkisini artırarak kenti yeniden beyaza bürüdü.
Aksaray’da geçtiğimiz hafta etkili olan ve günlerce etkisini sürdüren kar yağışı bugün öğle saatlerinde yeniden başladı. Gün boyu hafif şekilde yağan kar, akşam saatlerinde etkisini artırdı. Kent yeniden beyaza bürünürken, trafikte herhangi bir aksama olmadı. Belediye ekipleri şehrin işlek caddelerinde yol ve kaldırım temizliği yaptı. Kar yağışı nedeniyle birçok noktada kartpostallık görüntüler oluşurken, karla kaplanan park ve bahçeler sessizliğe büründü.
Meteoroloji 8. Bölge Müdürlüğü, hava sıcaklığının sıfırın altında eksi 9 olduğu ilde hava sıcaklıklarının daha da düşeceğini bildirerek, vatandaşlardan dikkatli olmaları istendi.
Kar yağışına dışarıda yakalanan Sadi İn (20), “Çok şükür ağabey bir haftadır memleketimize kar yağıyor. Bayağıdır böyle bir kar yağmıyordu. Çok şükür berekettir” dedi.


Güncel 31.01.2022 22:51:10 0

İlginizi Çekebilir

1

Dünya Etnospor Birliği Başkanı Bilal Erdoğan, Kahramanmaraş'ta STK temsilcileri ve gençlerle buluştu

2

Alanyaspor, Fatih Karagümrük maçı hazırlıklarına başladı

3

Basketbol: FIBA Kadınlar Avrupa Kupası

4

Hatay'da tırla çarpışması sonucu ikiye ayrılan otomobilin sürücüsü yaralandı

5

KKTC'nin 5. Cumhurbaşkanı Ersin Tatar Mersin'de temaslarda bulundu

6

Alanya'da huzurevinde yaşayan kişi bedenini kadavra olarak bağışladı

7

Antalya'da "Sanal Bahis ve Kumarın Görünmeyen Yüzü" konferansı düzenlendi

8

Burdur'daki Gölhisar Gölü'nde su seviyesinin azalmasına karşı alınabilecek önlemler toplantıda görüşüldü

9

Anamur'da "Etkili İletişim Becerileri" söyleşisi düzenlendi

10

Kaleci İsmail Çipe'nin babasının cenazesi Hatay'da defnedildi