Akseki'de "18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü" programı düzenlendi

Akseki

Akseki'de "18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü" programı düzenlendi

ANTALYA - Antalya'nın Akseki ilçesinde "18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü" programı düzenlendi.

Ömer Duruk Tesislerinde ilçedeki şehit ve gaziler ile kahvaltı ile başlayan program Akseki Cumhuriyet Meydanında Atatürk Anıtı’da çelenk sunulmasıyla devam etti. Daha sonra Osman Zeki Yüksel Serdengeçti Kültür Salonu'nda devam eden programda, saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu.

Günün anlam ve önemine belirten konuşmaların yapıldığı programda, tiyatro gösterisi de yapıldı. Program, Akseki Yarpuz Mahallesi'nde Şehit Ömer Ay anısına hatıra ormanı fidan dikim töreniyle sona erdi.

Programa Akseki Kaymakamı Volkan Hülür, Belediye Başkanı İbrahim Özkan, Akseki Jandarma Komando Tabur Komutanı Binbaşı Erhan Cesur, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Onur Yaldırak, İlçe Emniyet Amiri Komiser Ali Arslan, gaziler, şehit aileleri ve vatandaşlar katıldı.



Bölgeden 18.03.2022 20:46:28 0

İlginizi Çekebilir

1

Isparta'da kalorifer kazanının patlaması sonucu yangın çıkan evdeki 3 kişi yaralandı

2

Mersin'de çikolata yedikten sonra rahatsızlanan 10 öğrenciden 7'si taburcu edildi

3

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları, Mersin'de konuştu:

4

"İyilik Korosu" Türkan Şoray ile Mersin'de aynı sahneyi paylaşacak

5

Hatay'da tır dorsesinde 220 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi

6

Bozyazı ilçesinde kamyonetle çarpışan motosikletin sürücüsü yaralandı

7

Dünya 9-17 Yaş Grupları Hızlı ve Yıldırım Satranç Şampiyonası Antalya'da başladı

8

Hatay'da Türk Kızılay ve Kore Kızılhaçından depremzede çocuklara etkinlik

9

Akdeniz'de görülen Hint-Pasifik kökenli oluklu yengeçler İskenderun'da inceleniyor

10

Kahramanmaraş'ta lise öğrencilerine Sahil Güvenlik Komutanlığı tanıtıldı