Akseki'de av koruma kontrol semineri düzenlendi

Akseki

Akseki'de av koruma kontrol semineri düzenlendi

ANTALYA (AA) - Akseki ilçesinde Doga Koruma ve Milli Parklar Subesi Sefligince kaçak avcilikla mücadele çalismalari kapsaminda "Etkin av koruma kontrol" semineri verildi.

Ilçe Av Koruma Sefi Mestan Hisarkaya tarafindan verilen seminere, Akseki Ilçe Jandarma Komutanligi, Cevizli ve Taslica Jandarma Karakol Komutanligi personeli katildi.

Seminerde, yaban hayvanlarinin morfolojisi, habitatlari ve davranis sekilleri, 4915 Sayili Kara Avciligi Kanunu ile 2019-2020 Merkez Av Komisyonu Kararlari anlatildi.

Kaçak ve usulsüz avcilikla mücadelede is birligi içerisinde hareket edilmesinin, yaban hayvanlari açisindan çok degerli oldugu bilgisinin paylasildigi seminerde, kaçak avcilara verilen cezalar konusunda bilgilendirme yapildi.

Akseki Jandarma Komutani Jandarma Tegmen Onur Yaldirak, Doga Koruma ve Milli Parklar ekipleri ile is birligi içerisinde çalisarak ilçe merkezi ve mahallelerde kaçak ava göz açtirmayacaklarini belirtti.



Yurt Dünya 8.11.2020 11:36:59 0

İlginizi Çekebilir

1

Borusan sürdürülebilirlik yol haritasını güncelledi

2

IC İçtaş İnşaat'ın Romanya'daki proje portföyü 880 milyon avroya ulaştı

3

Türkiye kozmetikte en fazla ıslak mendil ve sabun ihraç ediyor

4

Mali müşavir kurduğu tesiste topraksız safran üretimi yapıyor

5

Kanserle mücadele sürecinde başladığı glütensiz gıda üretimini kafeyle mesleğe dönüştürdü

6

Ukraynalı doktor, savaş yanıklarının tedavisinin zorluklarını anlattı

7

Mersin'de kaçak kazı yapan 3 zanlı yakalandı

8

Mersin merkezli fuhuş operasyonunda yakalanan 3 zanlı tutuklandı

9

Adana'da iki evden ziynet eşyası çalan zanlı tutuklandı

10

Vali Yılmaz’dan Hayriye Türk’e duygulandıran çiçek jesti