Aksu'da "Sokak Hayvanlarına Duyarlılık Projesi"

Aksu

Aksu'da "Sokak Hayvanlarına Duyarlılık Projesi"

ISPARTA - Isparta'nın Aksu ilçesinde "Sokak Hayvanlarına Duyarlılık Projesi" hayata geçirildi.

Aksu Kaymakamlığı ve gönüllülerce sürdürülen proje kapsamında "sokaktaki dostlarımız yalnız değildir" sloganıyla sahipsiz hayvanlar besleniyor.

Aksu Kaymakam Vekili Mesut Akın, gazetecilere yaptığı açıklamada, doğadaki hayvanların kendilerine emanet olduğunu söyledi.

Hayvanları kontrol altında tutmak ve topluma entegre etmenin tüm insanların ve kamunun görevi olduğunu belirten Akın, "Bizler bu dostlarımızın yaşam şartlarını ve yaşamsal ihtiyaçlarını karşılayabilmek adına çalışmalar yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. Emeği geçen tüm Aksu ilçemizdeki duyarlı vatandaşlarımıza, kamu kurum ve kuruluşlardaki bu çalışmamıza katkı sağlayan personelimize teşekkür ediyoruz." diye konuştu.

Kış şartlarının ilçede zorlu geçtiğine dikkati çeken en Akın, "Sokaktaki dostlarımıza yuva ve barınma ihtiyaçları konusunda projeler üretmeye devam edeceğiz. Aynı zamanda İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğümüz tarafından bu hayvanların tedavisi ve kontrolleri konusunda çalışmalar yapılmakta ve Kaymakamlığımız tarafından takibi gerçekleştirilmektedir.” ifadelerini kullandı.



Yurt Dünya 23.10.2023 20:46:05 0

İlginizi Çekebilir

1

DenizBank ve ENBD'den Eren Holding'e 400 milyon dolarlık finansman

2

Mersin'de tekeri kopan tır nedeniyle yol ulaşıma kapandı

3

Antalya'da muz bahçelerinde yangın çıktı

4

Antalya'da "Doğadan Estetiğe: Müdahalesiz Mozaik" söyleşisi düzenlendi

5

Adana'da IPARD III Programı Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantısı düzenlendi

6

Osmaniye'de "En İyi Narkotik Polisi: Anne" projesi kapsamında konferans düzenlendi

7

Hatay'da ""En İyi Narkotik Polisi: Anne" projesi tanıtıldı

8

Adana'da "Geleceğin Liderleri Akademisi" eğitimi başladı

9

Antalya'da "9. Akdeniz Bilişim Zirvesi" düzenlendi

10

Akbank gönüllülük projeleriyle gençleri ve çalışanları buluşturuyor