Akut Bodrum Ekibi, Milas’ta eğitim verdi

Akut Bodrum Ekibi, Milas’ta eğitim verdi

Akut Bodrum Ekibi, Milas’ta eğitim verdi

Muğla’nın Milas ilçesinde, AKUT Bodrum ekibi özel rehabilitasyon merkezlerinde bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Ülkemizin Arama Kurtarma alanında ilk sivil toplum örgütü olan AKUT, sahada yaptığı çalışmaların yanı sıra bilgilendirme ve eğitim amaçlı toplantılar da düzenleyerek vatandaşlarda farkındalık oluşturuyor. Pandemi nedeniyle çalışmalarına ara veren AKUT Bodrum Ekibi, bilgilendirme toplantıları düzenleyerek çalışmalarına başladı. Ekip geçtiğimiz günlerde Milas’taki özel rehabilitasyon merkezlerindeki personellere afetlerle ilgili bilgilendirme yaptı. Bilgilendirme toplantısının ardından genel tahliye uygulaması da yapılarak afet öncesi yapılacak uygulamaların önemine dikkat çekildi.

AKUT Bodrum Eğitim Birimi Sorumlusu Füsun Ersoy, Bodrum ve Milas’ta yapılan çalışmaların bundan sonraki süreçte aralıksız devam edeceğini belirterek, doğal afetler başa geldikten sonra değil, “afet” olmadan önce gerekli tedbirlerin alınmasının önemine dikkat çekerek konunun önemini vurguladı.

Kurum yöneticileri ise doğru kabul ettikleri bazı bilgilerin aslında yanlış olduğunu fark ettikleri toplantıya destek ve katılım sağladığı için AKUT Bodrum ekibine teşekkür etti.


Güncel 28.01.2022 13:25:17 0

İlginizi Çekebilir

1

Jeep SUV modeli Compass'ın üretimine başladı

2

Isparta'da 35 yıldır aynı camide görev yapan imam gönüllere dokunuyor

3

Bakan Ersoy, Antalya-Alanya Doğu Çevre Yolu ve Demirtaş Kavşağı'nın açılışında konuştu:

4

Antalya'da oteller yılbaşına hazır

5

Sardunyanın yerli çeşitleri geliştirilerek sektöre kazandırılacak

6

Hippoterapi, özel gereksinimli bireylerin rehabilitasyonuna destek sağlıyor

7

Yılbaşı öncesinde çiçekçilerde hareketlilik yaşanıyor

8

Adana'da özel gereksinimli bireyler atıkları ekonomiye kazandırarak gelir elde ediyor

9

Tarihi konak, Burdur'un ilk milletvekili Mehmet Akif Ersoy’un yaşamına ışık tutuyor

10

Anamur'da koordinasyon toplantısı düzenlendi