AKUT’tan Başkan Geylani’ye ziyaret

AKUT’tan Başkan Geylani’ye ziyaret

AKUT’tan Başkan Geylani’ye ziyaret

Bitlis’in Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani, Arama Kurtarma Derneği (AKUT) Bitlis Temsilciliği yetkililerini ağırladı.
Başkan Geylani’yi ziyaret eden Dernek Başkanı Fevzi Epözdemir ve dernek üyeleri, derneğin faaliyet ve projeleri hakkında Geylani’ye bilgi verdi. Türkiye genelinde 28’inci temsilciliği Tatvan’da açılan AKUT’un Bitlis İl Başkanı Epözdemir, ayrıca derneğe çalışmalarında sağladığı katkılardan ötürü de Geylani’ye teşekkür etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Geylani de, AKUT’un üstlendiği misyon gereği çok önemli bir yerde olduğunu belirterek, her zaman destek vermeye hazır olduğunu kaydetti.
AKUT ekibi, ardından Belediye Başkan Yardımcısı Fahrettin Korkmaz’ı ziyaret edip hatıra fotoğrafı çektirdi.


Güncel 1.12.2020 17:07:46 0

İlginizi Çekebilir

1

Isparta'da uyuşturucu operasyonlarında 2 zanlı yakalandı

2

Isparta'da firari hükümlü yakalandı

3

Dünya Etnospor Birliği Başkanı Bilal Erdoğan, Kahramanmaraş'ta STK temsilcileri ve gençlerle buluştu

4

Alanyaspor, Fatih Karagümrük maçı hazırlıklarına başladı

5

Basketbol: FIBA Kadınlar Avrupa Kupası

6

Hatay'da tırla çarpışması sonucu ikiye ayrılan otomobilin sürücüsü yaralandı

7

KKTC'nin 5. Cumhurbaşkanı Ersin Tatar Mersin'de temaslarda bulundu

8

Alanya'da huzurevinde yaşayan kişi bedenini kadavra olarak bağışladı

9

Antalya'da "Sanal Bahis ve Kumarın Görünmeyen Yüzü" konferansı düzenlendi

10

Burdur'daki Gölhisar Gölü'nde su seviyesinin azalmasına karşı alınabilecek önlemler toplantıda görüşüldü