Alanya Belediyespor, 9. TSYD İzmir Voleybol Turnuvası'nda şampiyon oldu

Alanya Belediyespor, 9. TSYD İzmir Voleybol Turnuvası

Alanya Belediyespor, 9. TSYD İzmir Voleybol Turnuvası'nda şampiyon oldu

İZMİR - Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) İzmir Şubesi tarafından bu yıl dokuzuncusu düzenlenen voleybol turnuvasında şampiyonluğa Alanya Belediyespor uzandı.

Atatürk Voleybol Vestel Spor Kompleksi'nde Efeler Ligi ekipleri Arkas Spor, Alanya Belediyespor, Bigadiç Belediyespor ve Cizre Belediyespor'un katılımıyla düzenlenen turnuvanın son gününde 2 karşılaşma oynandı.

Günün müsabakalarında Alanya Belediyespor, Cizre Belediyespor'u, Bigadiç Belediyespor da Arkas Spor'u aynı skorlarla 3-2 yendi.

Bu sonuçların ardından Alanya Belediyespor'un birinciliği elde ettiği turnuvada Antalya temsilcisini Cizre Belediyespor, Bigadiç Belediyespor ve Arkas Spor takip etti.

Alanya Belediyespor'a kupasını TSYD İzmir Şube Başkanı Bahri Okumuş, diğer takımlara katılım plaketlerini asbaşkan Gökhan Özyurtlu verdi.



Spor 6.10.2023 21:12:28 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da trafik kazasında yaralanan 9 düzensiz göçmen tedavileri sonrası sınır dışı edildi

2

Hatay'da iki otomobilin çarpıştığı kazada 4 kişi yaralandı

3

Adana'da karşı şeride geçerek panelvana çarpan cipteki 2 kişi öldü

4

Hatay Valisi Masatlı, kentteki konut ve iş yeri çalışmalarını değerlendirdi:

5

Adana'da karşı şeride geçerek panelvana çarpan cipteki 2 kişi öldü

6

Kısmi Görme Engelliler Futsal Dünya Şampiyonası, Antalya'da sona erdi

7

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi

8

Ampute Futbol Türkiye Kupası'nı Başkent Ampute Futbol Gücü kazandı

9

Mersin'de seradan ormanlık alana sıçrayan yangın söndürüldü

10

Adana'da çalıştığı inşaattan düşen işçi yaşamını yitirdi