Alanya'da TSKGV Fahri Tanıtım Kurulu Ofisi açıldı

Alanya

Alanya'da TSKGV Fahri Tanıtım Kurulu Ofisi açıldı

ANTALYA - Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı (TSKGV) Alanya Fahri Tanıtım Kurulu Ofisi törenle açıldı.

Açılışa, TSKGV Genel Müdürü Emekli Tümgeneral Sadık Piyade, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Rektörü Ekrem Kalan, Alanya TSKGV Fahri Tanıtım Kurulu Başkanı Refik Özdemir, yönetim kurulu üyeleri, siyasi parti yöneticileri, bağışçılar ve vatandaşlar katıldı.

Açılışın ardından Alanya Ticaret ve Sanayi Odasında TSKGV'ye bağışta bulunanlar için tören düzenlendi.

Törende konuşan Piyade, vakfın amacının Türk Silahlı Kuvvetlerinin ihtiyaçlarının son teknoloji ürünlerle gidermek olduğunu söyledi.

Türk savunma sanayisine yön veren ASELSAN, TUSAŞ, ROKETSAN, HAVELSAN, İŞBİR ve ASPİLSAN gibi şirketlerin TSKGV'nin bünyesinde bulunduğunu belirten Piyade, bağışçılar sayesinde TSKGV'nin hızla büyüdüğünün altını çizdi.

Vakfa bağlı 66 şirket, 9 şube ve 6 ofis ile faaliyetlerin sürdürüldüğünü anlatan Piyade, "Savunma sanayisindeki ürünlerimizi görenler bizi saldırgan bir millet sanmasın. Biz, bize yan bakanlara gerekli cevabı vermek için üretiyoruz." dedi.

Konuşmaların ardından TSKGV'ye bağışta bulunanlara madalya ve berat belgesi verildi.



Yurt Dünya 14.06.2023 19:51:01 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da otomobilde çıkan yangın söndürüldü

2

Antalya'nın yüksek kesimleri beyaza büründü

3

Adana'da evde çıkan ve okul lojmanına sıçrayan yangın söndürüldü

4

Voleybol: SMS Grup Efeler Ligi

5

Kahramanmaraş'ta "UNESCO Yaratıcı Şehirler Ağı Bilgilendirme Toplantısı" düzenlendi

6

Hatay'da fırtına etkili oluyor

7

Hatay'da eşini baltayla öldürerek evin banyosuna gömen zanlı tutuklandı

8

LÖSEV gönüllüleri "Dünya Gönüllüler Günü"nde bir araya geldi

9

Mobilya sektörü MOSDER Business'ta buluştu

10

Adana'da Ukraynalı çocuklar için merkez açıldı