Alanyaspor ile Eminevim arasında sponsorluk anlaşması imzalandı

Alanyaspor ile Eminevim arasında sponsorluk anlaşması imzalandı

Alanyaspor ile Eminevim arasında sponsorluk anlaşması imzalandı

İSTANBUL - Trendyol Süper Lig ekibi Corendon Alanyaspor ile Eminevim arasında sponsorluk anlaşması imzalandı.

Mövenpick Hotel Asia Airport'ta gerçekleştirilen imza töreninde Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu ile Eminevim Yönetim Kurulu Başkanı Süheyla Üstün açıklamalarda bulundu.

Sponsorluk desteği dolayısıyla Eminevim'e teşekkür eden Çavuşoğlu, "Bizim için gerçekten çok önemli bir anlaşma. İnşallah bundan sonraki süreçte bu projeleri geliştireceğiz ve gençlere yönelik birtakım çalışmalar yapacağız. Alanyaspor, Türkiye'nin güzide kulüplerinden biri. Futbolcu üreten ve teknik direktör yetiştiren, herkesin sevdiği bir spor kulübü. Ne mutlu bize. İnşallah bu şekilde devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Alanyaspor'a sponsor olmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Süheyla Üstün ise "Her iki tarafın için de hayırlı ve uğurlu olsun. Spor camiasının arkasında olmak bizlere övünç veriyor. Sağlam kafa, sağlam vücutla meydana gelir. Her zaman gençlerimizin arkasındayız. Daha önce Boluspor'a ve Erzurumspor'a sponsor olmuştuk. Devam edeceğiz." diye konuştu.

İmza töreni, forma takdimi ve fotoğraf çekimiyle son buldu.

İmzalanan anlaşmaya göre Eminevim, Corendon Alanyaspor'un forma sırt sponsoru olacak.



Spor 17.08.2024 17:10:14 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da coğrafi işaret tescili alan 7 ürün tanıtıldı

2

Antalya'ya yeni coğrafi işaretli ürünler kazandırılacak

3

IAEE MECA Konferansı'nda karbonsuzlaştırma sürecinin petrokimya ürünlerine talebi artıracağı vurgulandı

4

Kozan'da öğrenciler yanan ormanlık alana fidan dikti

5

Depremlerden etkilenen Hatay'da yaptırılan anaokulu törenle açıldı

6

TDV kadın kolları gönüllüleri Antalya'daki motivasyon kampında buluştu

7

İş dünyası ve akademi Türkiye İçin Yapay Zeka etkinliğinde buluştu

8

Sağlık Bakanlığınca Adana'ya gönderilen 15 ambulans hizmete alındı

9

Kahramanmaraş'ta şehit 20 askerin ismi fidanlarda yaşayacak

10

Mersin Valisi Toros, 11 aylık asayiş verilerini değerlendirdi: