Alaşehir’de sürücü adaylarını sevindiren çalışma

Alaşehir’de sürücü adaylarını sevindiren çalışma

Alaşehir’de sürücü adaylarını sevindiren çalışma

Ehliyet sınavı için Salihli, Denizli ve Manisa’ya gitmek zorunda kalan Alaşehirliler, kentte yapımına başlanan ’E-Sınav Salonu’ ile bu dertlerinden kurtuluyor.
Manisa’nın Alaşehir ilçesinde hayırseverlerin desteğiyle, özellikle motorlu taşıt sürücü kursu sınavlarına giren adaylar için ’E-Sınav Salonu’ hayata geçiriliyor. Alaşehir Atatürk Anadolu Lisesi binasında düzenlemesine başlanan sınav salonu yaklaşık bir ay sonra hizmete girecek. E-Sınav Salonu düzenleme çalışmalarını yerinde inceleyen Alaşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş, "Alaşehir halkının hizmetine sunulmak üzere salonumuzun yapımına başladık. Bundan böyle online sınavlar en kısa zamanda Alaşehir’de de yapılmaya başlayacak. Başka ilçeye gitmeye gerek kalmayacak. Bu salonda, ehliyet yazılı sınavları, kalfalık/ustalık sınavları ve açık ortaokul/açık lise sınavları yapılacak. Çalışmalar kısa sürede tamamlanacak ve salon hizmete girecek. Salonun yapımında Bakanlığımıza ve desteğini esirgemeyen hayırseverlerimize teşekkür ederiz" dedi.
Yeni sınav salonunun hizmete girmesiyle birlikte daha önce Salihli, Denizli ve Manisa’ya gitmek zorunda kalan sürücü adayları artık Alaşehir’de sınavlara katılabilecek.


Güncel 9.09.2021 12:09:45 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'yı merak eden Nevşehirli öğrenci, Milli Eğitim Müdürünün misafiri oldu

2

Antalyalı firma "şifalı bitkileri" 40 ülkeye ihraç ediyor

3

Osmaniye'de ilkokul öğrencileri limon kolonyası yaptı

4

Adana'da yatağa bağımlı gencin film izleme hayali sağlık ekiplerince gerçekleştirildi

5

Bozyazı Kaymakamı Topsakaloğlu, MHP İlçe Başkanı Kara'yı kabul etti

6

Alanya'da bir kafe şehit yakınları ve gazilere ücretsiz içecek hizmeti verecek

7

Bucak'ta "Yerli Malı Haftası" tarhana ve saleple kutlandı

8

Erdemli ilçesinde Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası kutlandı

9

Adana'da "Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası" kutlandı

10

Karmod Fransa'daki çelik konstrüksiyon ev projelerinin 6. etabına başladı