Albayrak Antakya’nın gururu oldu

Albayrak Antakya’nın gururu oldu

Albayrak Antakya’nın gururu oldu

Antakya Belediyesi Gençlik Spor Kulübü karate sporcusu Emrullah Albayrak, 23-25 Mayıs tarihleri arasında Sivas’ta düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi karate yarı final müsabakalarında 3. oldu.
Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, spora ve sporcuya verdikleri önem doğrultusunda kurdukları Gençlik Spor Kulübü bünyesinde pek çok dalda gençlere spor eğitimi verdiklerini ve profesyonel sporcu yetiştirdiklerini belirterek, "Başarılı sporcumuz Emrullah Albayrak’da üçüncü olarak Antakya’mızı gururlandırdı" dedi.
Antakya Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Antrenörü Mehmet Karagöz’e çalışmalarından dolayı teşekkür eden Yılmaz, "Sporcumuz Emrullah Albayrak’ı da Anadolu Yıldızlar Ligi karate yarı final müsabakalarında göstermiş olduğu gayret ve elde ettiği başarıdan dolayı tebrik ediyor, sporcumuza kazanacağı daha nice güzel başarılar diliyorum” diye konuştu.


Spor 25.05.2022 12:10:49 0
Anahtar Kelimeler: albayrak antakya’nın gururu oldu

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da park halindeki 8 araca çarpan tırın sürücüsü yaralandı

2

Kahramanmaraş'ta şehit çocukları için doğum günü programı düzenlendi

3

Atakaş Hatayspor'da transfer çalışmaları

4

Antalya'da refüjdeki çukura düşen otomobildeki 3 kişi yaralandı

5

Kahramanmaraş'ta uyuşturucu operasyonunda yakalanan 3 şüpheli tutuklandı

6

Burdur'da Üniversiteler Arası Karate Türkiye Şampiyonası başladı

7

Kahramanmaraş'ta kaçakçılık operasyonunda 1 şüpheli yakalandı

8

Antalyaspor, Trabzonspor maçına hazır

9

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tamaylıgil, Osmaniye'de konuştu:

10

Kahramanmaraş'ta kaçakçılık operasyonu