Algün Ataşehir projesinde ön talep süreci başlatıldı

Algün Ataşehir projesinde ön talep süreci başlatıldı

Algün Ataşehir projesinde ön talep süreci başlatıldı

İSTANBUL - Algün İnşaat, İstanbul'da hayata geçireceği "Algün Ataşehir" projesinde ön talep toplama sürecini başlattı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, İstanbul Finans Merkezi'ne komşu konumda bulunan proje, çatı havuzu ve golf sahası gibi özellikleriyle öne çıkıyor.

Batı Ataşehir'de yıkımları tamamlanan proje, 6 bin metrekare arsa ve yaklaşık 40 bin metrekare inşaat alanı üzerinde yükseliyor. 15'er katlı iki blok ile 9 ve 5 katlı iki bloktan oluşan projede, rezidans, ofis ve ticari üniteleri kapsayan toplam 267 bağımsız bölüm yer alıyor.

"Ataşehir'de Yeni Zirve" sloganıyla tanıtılan projede, yüksek çatı konsepti, teras ve çatıda adalar manzaralı yüzme havuzu, güneşlenme terası, mini golf sahası ve bahçe alanları bulunuyor. Sosyal tesislerde ise fitness, hamam, sauna, cep sineması, oyun ve müzik odaları ile çocuk oyun alanları planlanıyor.

Ön talep toplama süreci başlatılan proje, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne 9, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 12, Avrasya Tüneli'ne 8, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 19 kilometre, E-5 Karayolu'na 500 metre ve TEM Otoyolu'na 3 kilometre mesafede konumlanıyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Algün Yönetim Kurulu Başkanı Cihat Algün, nitelikli yapılar üreterek kentin dönüşümüne katkı sağlamayı hedeflediklerini belirtti.

Ataşehir projesini karma ve konsept bir proje olarak planladıklarını aktaran Algün, şunları kaydetti:

"Hedefimiz, hem yurt içinde hem de yurt dışında sektörün global oyuncuları arasında yer almak. Bu amaçla öncelikle merkezimizi İstanbul'a taşıdık ve İstanbul'un göz bebeği lokasyonlarından Ataşehir ile Beylerbeyi'nde iki büyük projeyi hayata geçirmeyi hedefledik. Şimdi bunlardan ilki olan Ataşehir projesine start vermiş bulunuyoruz."



Ekonomi 25.12.2025 13:01:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da işçileri taşıyan minibüsün devrilmesi sonucu 13 kişi yaralandı

2

Mersin'de minibüsün uçuruma yuvarlanması sonucu 1'i ağır 13 kişi yaralandı

3

Kaş-Demre kara yolunda dolu ulaşımı aksattı

4

Osmaniye’de işçi taşıyan servis minibüsü otoyolda alev alev yandı

5

Alanyaspor, Eyüpspor maçının hazırlıklarına başladı

6

Atatürk'ün Silifke'ye gelişinin 101. yıl dönümü törenle kutlandı

7

İstikbal yeni sezon koleksiyonlarını İstanbul Mobilya Fuarı'nda sergiliyor

8

İş Bankası'ndan uluslararası piyasalarda mavi tahvil ihracı

9

Yıldız Kaşifleri'nin ikinci dönemine 830 öğrencinin yer aldığı 167 takım başvurdu

10

Adana'da çocuklar kamyonlarla getirilen karla eğlendi