Ali Kayası Cam Teras'ı bayram tatilinde ziyaretçilerini ağırlıyor

Ali Kayası Cam Teras

Ali Kayası Cam Teras'ı bayram tatilinde ziyaretçilerini ağırlıyor

KAHRAMANMARAŞ - Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesinde 160 metre yükseklikteki sarp kayalıkların zirvesinde kurulu Ali Kayası Cam Seyir Terası, Ramazan Bayramı tatilinde ziyaretçilerine görsel şölen yaşatıyor.

Kent merkezine 20 kilometre uzaklıktaki Bulutoğlu Mahallesi'nde inşa edilen cam teras, birçok ilden ziyaretçinin ilgisini görüyor.

Ziyaretçilerine eşsiz bir manzara keyfi sunan cam teras, 3 günde yaklaşık 50 bin kişiyi ağırladı.

Trabzon'dan Ramazan bayramı tatili nedeniyle Kahramanmaraş'a gelen Mehmet Fatih Çalık, ilk defa ziyaret ettiği cam terasın manzarası ve yüksekliğinden etkilendiğini söyledi.

Eşiyle birlikte 9 günlük bayram tatilini en güzel şekilde değerlendirmeye çalıştıklarını ifade eden Çalık, "Kahramanmaraş'a gelmek isteyen herkesin burayı ziyaret etmesini tavsiye ederim. Hem eşsiz manzarası hem de doğası çok bizi etkiledi." dedi.

Ziyaretçi Salim Çınar Bursa'dan kenti ziyarete geldiğini dile getirerek, "Bir doğa aşığı olarak Ali Kayası Cam Seyir Terası'nın manzarası karşısında mest oldum. Doğanın yeşil rengi beni büyüledi. Bursa'ya döndüğümde arkadaşlarıma Kahramanmaraş’a gelip gezmelerini kesinlikle tavsiye edeceğim. Özellikle yemek kültürünü çok beğendim." diye konuştu.

Aydan Akkök ise bayram tatili dolayısıyla ailesiyle Erzurum'dan geldiğini belirterek, "Tatili Kahramanmaraş’ta geçirmek istedik. Çocuklarım ve yeğenlerimle birlikte Ali Kayası’na geldik. Manzara çok güzel, çok beğendik. Belediyenin buraya böylesine bir tesis kurması çok iyi olmuş. Manzara, doğa çok güzel." ifadelerini kullandı.



Eğitim 2.04.2025 16:46:40 0

İlginizi Çekebilir

1

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Hatay'da ziyaretlerde bulundu

2

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremlerden etkilenen Hatay, 2027'de tamamen yenilenmiş altyapıya kavuşacak

3

IC İçtaş İnşaat King Khalid Uluslararası Havalimanı terminallerinin yapımını tamamladı

4

Hatay'da minibüsle çarpışan motosikletin sürücüsü yaralandı

5

Beyaz örtü içinde Salda Gölü manzaralı kayak keyfi

6

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Deprem, vefat, tedavi zorluklarını sporla aştı, milli takımla gururlandı

7

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremde 14 sporcusunu kaybeden İstiklalspor, sahadaki başarısıyla kente umut oluyor

8

Kolon kanserinde düzenli tarama erken tanı için belirleyici rol oynuyor

9

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremzede aşçı, kendisini hayata bağlayan AFAD arama kurtarma ekibiyle buluştu

10

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Kahramanmaraş'ın yeniden inşasında depremzede mimar ve mühendisler de yer aldı