Ali Şansalan, bu sezon ilk kez yönetecek

Ali Şansalan, bu sezon ilk kez yönetecek

Ali Şansalan, bu sezon ilk kez yönetecek

Giresunspor ile Kayserispor arasında oynanacak maçın hakemi olarak tayin edilen Ali Şansalan, bu sezon ilk kez iki takımın bir maçında düdük çalacak.
6 Şubat’ta oynanması gereken ancak deprem felaketinden dolayı 25 Şubat’a ertelenen Giresunspor - Kayserispor maçının hakemi olarak MHK tarafından görevlendirilen Ali Şansalan, bu sezon iki takımın ilk kez bir maçında düdük çalacak. Bu sezon Süper Lig’de 11 maç yöneten Ali Şansalan, ilk kez iki takım arasında oynanacak bir maçı yönetecek.
Ali Şansalan, geride kalan sezonlar Kayserispor’un 11. maçında düdük çaldı. Bu maçlarda Kayserispor 3 galibiyet 2 beraberlik alırken 6 kez yenildi. Ali Şansalan, Kayserispor’un en son geçen sezon İstanbul’da oynadığı ve 4-2 mağlup olduğu Beşiktaş maçını yönetirken; Giresunspor’un da geçen sezon sahasında oynadığı ve 1-0 mağlup olduğu Trabzonspor maçında görev almıştı.


Spor 24.02.2023 09:22:25 0
Anahtar Kelimeler: ali şansalan bu sezon ilk kez yönetecek

İlginizi Çekebilir

1

Kahramanmaraş'ta uyuşturucu operasyonunda yakalanan 3 şüpheli tutuklandı

2

Burdur'da Üniversiteler Arası Karate Türkiye Şampiyonası başladı

3

Kahramanmaraş'ta kaçakçılık operasyonunda 1 şüpheli yakalandı

4

Antalyaspor, Trabzonspor maçına hazır

5

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tamaylıgil, Osmaniye'de konuştu:

6

Kahramanmaraş'ta kaçakçılık operasyonu

7

Antalya'da Trabzon Tanıtım Günleri etkinliği düzenlendi

8

Antalya'da uyuşturucu operasyonunda 1 şüpheli yakalandı

9

Kemer Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Okay Çelik oldu

10

Antalya'da hortumun zarar verdiği ormanlık alan havadan görüntülendi