Aliyev, Putin ve Paşinyan’la görüşmek üzere Soçi’ye vardı

Aliyev, Putin ve Paşinyan’la görüşmek üzere Soçi’ye vardı

Aliyev, Putin ve Paşinyan’la görüşmek üzere Soçi’ye vardı

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan ile görüşmek üzere Rusya’nın Soçi şehrine geldi.
Kremlin’den yapılan yazılı açıklamada ise, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ve Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in girişimiyle bugün Soçi’de bir araya geleceği duyurulmuştu. Azerbaycan Cumhurbaşkanlığı’ndan yapılan açıklamada, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Putin’in davetlisi olarak Rusya’nın Soçi kentine geldiği açıklandı. Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, ziyareti kapsamında Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile ikili görüşme gerçekleştirecek. Görüşmenin ardından, Aliyev, Putin ve Paşinyan’ın katılımıyla üçlü görüşmeye geçilecek.
Görüşmede, Karabağ’da istikrarın güçlendirilmesi ve barışçıl bir yaşamın tesisi için atılacak adımların ele alınacağı kaydedilmişti.


Güncel 26.11.2021 13:06:51 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da kayıp olarak aranan kadının cesedi evin banyosunda gömülü bulundu

2

Mersin'de dorsesi rampada askıda kalan tır ulaşımı aksattı

3

Hatay'da coğrafi işaret tescili alan 7 ürün tanıtıldı

4

Antalya'ya yeni coğrafi işaretli ürünler kazandırılacak

5

IAEE MECA Konferansı'nda karbonsuzlaştırma sürecinin petrokimya ürünlerine talebi artıracağı vurgulandı

6

Kozan'da öğrenciler yanan ormanlık alana fidan dikti

7

Depremlerden etkilenen Hatay'da yaptırılan anaokulu törenle açıldı

8

TDV kadın kolları gönüllüleri Antalya'daki motivasyon kampında buluştu

9

İş dünyası ve akademi Türkiye İçin Yapay Zeka etkinliğinde buluştu

10

Sağlık Bakanlığınca Adana'ya gönderilen 15 ambulans hizmete alındı