Alparslan Türkeş Caddesi Asfaltlanıyor

Alparslan Türkeş Caddesi Asfaltlanıyor

Alparslan Türkeş Caddesi?nin Atatürk Caddesi ile Biberciler Su Kuyusu mevkii arasında kalan 800 metre uzunluğundaki yol asfaltlanıyor. Bölgede yapılan yol genişletme çalışması ile 8 metre genişlikteki Alparslan Türkeş Caddesi bazı kısımlarda 18 metreye kadar genişletildi. Ayrıca bölgede tamamlanan altyapı çalışmalarının ardından asfaltlama çalışmalarına başlandı.

Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Kadir Kara, yağmur suyu drenaj hattını yaptıkları bölge olan alanda imar çalışmaları ile yolda önemli bir genişlik elde etiklerini söyledi. Buranın önemli bir ana taşıyıcı yol olduğunu ifade eden Başkan Kadir Kara, caddenin ismine layık bir görüntüye kavuşacağını dile getirdi.

Gelişen ve nüfusu her geçen gün artan Osmaniye?de en büyük sıkıntıların başında dar yolların geldiğini söyleyen Başkan Kara, Osmaniye?de kalıcı asfaltlar yaparken yolları da imar çalışmalarından elde ettikleri terkler ile genişlettiklerini ifade etti. Günü kurtarmak adına veya seçime yönelik çalışmalar yapmak adına hizmet yapmadıklarını dile getiren Başkan Kadir Kara, bu nedenle altyapısı olmayan yerlerde kesinlikle üst yapı çalışması yapmadıklarını izah etti.

Bu bölgede uzun yıllardır oturan vatandaşlar ise çalışmalardan dolayı Başkan Kadir Kara?ya teşekkür ettiler. Burada hep yama çalışmaları yapıldığını söyleyen vatandaşlar ilk defa kalcı bir çalışmanın yapıldığına şahit olduklarını söylediler.



Güncel 25.10.2016 05:09:42 0

İlginizi Çekebilir

1

Sinemanın usta ismi Türkan Şoray "İyilik Korosu" ile sahneye çıktı

2

Basketbol: FIBA Şampiyonlar Ligi

3

Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ, Antalya'da temaslarda bulundu

4

Antalyaspor, Kocaelispor maçının hazırlıklarını sürdürdü

5

Antalya'nın tescilli portakalları tanıtıldı

6

Mersin'de bir çiftçinin çamurlu ayakkabısını çıkararak markete girmesi kameraya yansıdı

7

Isparta'da 17 yaşındaki genç yazar 4. kitabını fuarda tanıtıyor

8

Antalya'yı merak eden Nevşehirli öğrenci, Milli Eğitim Müdürünün misafiri oldu

9

Antalyalı firma "şifalı bitkileri" 40 ülkeye ihraç ediyor

10

Osmaniye'de ilkokul öğrencileri limon kolonyası yaptı