Alpaslan Tahsin için İtalyan devi Lazio devrede

Alpaslan Tahsin için İtalyan devi Lazio devrede

Alpaslan Tahsin için İtalyan devi Lazio devrede

Daha önce Fiorentina ve Bologna’nın transfer listesinde olduğu yazılan Alpaslan Tahsin’e Lazio’nun da kanca attığı ifade edildi. İtalyan basınında Lazio’nun genç futbolcuyu İtalya’ya getireceği aktarıldı.
Yunanistan’ın PAOK Komotini takımında forma giyen Türk asıllı Yunan futbolcu Alpaslan Tahsin’e Avrupa devlerinin ilgisi büyüyor. Daha önce İngiltere’den Tottenham, Hollanda’dan Ajax’ın izlediği Alpaslan Tahsin için İtalya’da ise Fiorentina ve Bologna’nın ardından Lazio da harekete geçti. İtalyan basınında yer alana haberlere göre Lazio’nun önümüzdeki günlerde Alpaslan Tahsin’i denemek için Roma’ya getirebileceği yazıldı. İtalyan gazetelerinde 16 yaşındaki genç futbolcunun, Lazio Sportif Direktörü Igli Tare’nin dikkatini çektiği belirtildi. Çok yönlü oyun ve hızlı hareket etme özelliğine sahip olan Alpaslan Tahsin’i Türkiye’den Fenerbahçe ve Trabzonspor’un da takip ettiği biliniyor.
Başarılı futbolcu, PAOK Komotini takımında geçen sezon sergilediği 24 gol, 30 asistlik performans ile adından sıkça söz ettirmişti.


Spor 12.08.2020 11:59:12 0

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye'de otomobille hafif ticari araç çarpıştı, 3 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

2

61. Ulusal Nöroloji Kongresi, Antalya'da başladı

3

Osmaniyeli genç avukatlar kaza kurbanı: 3 ölü, 2 yaralı

4

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi

5

Jandarma Uzman Çavuş Nurettin Yaşar şehadetinin 1. yılında Adana'da anıldı

6

7. Uluslararası Mersin Maratonu koşuldu

7

Bölgesel Amatör Lig

8

Serik'te 2 otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi yaralandı

9

Hatay’da milli sporcu, yamaç paraşütüyle süzüldüğü gökyüzünden sırt paraşütüyle indi

10

Red Bull Tetris Dünya Şampiyonu Türkiye'yi temsil eden Fehmi Atalar oldu