Alt yapıda dörtlü turnuva

Alt yapıda dörtlü turnuva

Alt yapıda dörtlü turnuva

Pandemi sürecindeki verilen arayı telafi etmek için yoğun bir çalışma içerisine giren Eskişehirspor Altyapı Derneği, hafta sonunu alt gruplarda çift kale maç yaparak değerlendirdi.
2011 yaş grubu ile 2012 yaş grubu Kanlı Kavak Spor Tesisleri’nde dörtlü turnuvada karşı karşıya geldi. Çift kale maçlar son derece çekişmeli geçti. 2012 yaş grubu antrenörü Muhsin Çakallı, Eskişehirspor’a futbolcu yetiştirmek için tüm gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Tüm yaş gruplarında aralıksız çalışmalar sürüyor. Antrenmanlarımızı pandemi sürecine uygun şekilde yürütüyoruz” dedi.
2011 yaş grubu antrenörü Ahmet Suer Öztürk ise çift kale maçlar son derece verimli geçti. Pandemi nedeniyle verilen arada çocuklar futbolda uzun süre ara vermek zorunda kalmıştı. Çift kale maçlar yaparak ilerde yapılacak resmi futbol müsabakalarına psikolojik ve taktik olarak da hazırlamış oluyoruz” dedi.


Spor 12.10.2020 11:01:48 0
Anahtar Kelimeler: alt yapıda dörtlü turnuva

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'da "Gönüllülük Ödülleri" programı düzenlendi

2

Türk Sağlık-Sen Rize Şubesi’nde Hemşehrimiz Süleyman Sarısoy Dönemi Başladı

3

IAEE MECA Konferansı'nda kritik minerallerin enerji dönüşümündeki rolü ele alındı

4

Ormana'ya "en iyi turizm köyü" tabelası takıldı

5

Osmaniye'de yolcu otobüsünün tıra çarptığı kazada 7 kişi öldü, 11 kişi yaralandı

6

Hatay'da minibüsle çarpışan otomobildeki 2 kişi yaralandı

7

Isparta'da 3 kuşak aynı mehter takımında tarihi geleneği yaşatıyor

8

Hatay'da denizde kaybolan balıkçıyı arama çalışmaları devam ediyor

9

Türkiye, yenilenebilir enerji alanında hızlı yol katetti

10

Serebral palsili oğlu için ürettiği ekipmanlar diğer hastalara da umut oldu