Alternatif Bank'tan tedarik zincirinin sağlıklı işlemesi için "Tedarikçi Finansmanı" çözümü

Alternatif Bank

Alternatif Bank'tan tedarik zincirinin sağlıklı işlemesi için "Tedarikçi Finansmanı" çözümü

ISTANBUL (AA) - Alternatif Bank, firmalarin ve tedarikçilerinin nakit akisi kaynakli sorun yasamadan üretimlerine devam edebilmelerini saglayan Tedarikçi Finansmani ürününü devreye aldi.

Alternatif Bank'tan yapilan açiklamaya göre, banka, Tedarikçi Finansmani ürünüyle büyük ölçekli firmalara ve tedarikçilerine nakit akislarini etkin yönetme imkani sunarak tedarik zincirinin korunmasina katkida bulunuyor.

Tedarikçi firmalar için likiditeye kolay erisim saglayan Tedarikçi Finansmani, alici firmaya da ödeme vadelerinde esneklik, bilanço yönetiminde verimlilik imkani sunuyor.

Açiklamada görüslerine yer verilen Alternatif Bank Satis ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardimcisi Yesim Simsek, banka olarak müsterilerinin her dönemde yol arkadasi olmak, birlikte yürümek, ihtiyaç ve sorunlarina özel çözümler gelistirmek için çalistiklarini kaydetti.

Koronavirüs salgini gibi dünya ekonomisini ciddi sekilde etkileyen bu süreçte, müsterilerinin deger zincirlerini korumanin büyük önem tasidigini vurgulayan Simsek, sunlari kaydetti:

"Bu alanda yasanan en büyük sorunlardan birisi de nakit akislariyla ilgili. Dolayisiyla son dönemde nakit yönetimiyle ilgili ürün ve hizmetlerimize ve bunlarin dogru sekilde müsterilerimize sunulmasina odaklandik. Hizli ve verimli sekilde gelistirdigimiz sanal POS, e-teminat mektubu, e-imza gibi hizmetlerimize ek olarak Tedarikçi Finansmani çözümümüzü de devreye aldik. Tedarik zincirinde çok sayida satici firmayla çalisan müsterimize yönelik bu çözümle, ödeme süreçlerinin etkin yönetilmesine, tedarikçilerin uygun maliyetle ve kolay sekilde likiditeye erismesine, alici firmanin ise uzun vadeli satin alma, operasyonel verimlilik ve kesintisiz tedarik imkani olusturmalarina yardimci oluyoruz. Bu ürünümüz sayesinde tedarikçiler faturalarinin iskontolanmasindan takibine kadar tüm islemlerini Alternatif Bank Internet Subesi'nden yaparak pratik ve hizli sekilde finansman imkani elde ediyor. Danisman bankacilik anlayisimizla alici firma olan müsterimiz kadar, tedarik zincirindeki satici firmalara da ihtiyaçlarina göre uygun çözümler sunuyor, böylece tedarik zincirinin sorunsuz islemesine katki sagliyoruz."



Yurt Dünya 18.05.2020 13:45:43 0

İlginizi Çekebilir

1

Kahramanmaraş'ta toplanan vatandaşlar Filistin'e destek için yürüyüş yaptı

2

Adana'da ormanlık alanda çıkan yangın kontrol altına alındı

3

Hatay'da İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına protesto

4

Adana'da ormanlık alanda yangın çıktı

5

Mersin'de takla atan otomobilin sürücüsü öldü, 2 kişi yaralandı

6

Antalya'da "Dalsın kızlar" projesi kapsamında 90 kadın su altı dalışı yaptı

7

Mersin'de evde çıkan yangın makilik alana sıçramadan kontrol altına alındı

8

Antalya'da yoldan çıkan tır lojmanın deposuna çarptı

9

Doğu Akdeniz'de sıcak hava etkisini sürdürüyor

10

GÜNCELLEME - Adana'da çıkan orman yangını kontrol altına alındı